Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

eli en syö perunaa,leipää,riisiä,makaronia enkä karkkia mut muuten syön normaalisti ja silloin tällöin pullankin kahvin kanssa.onko kokemuksia?

Kommentit (11)

Ei jaksa sitten ottaa niin paljoa perunaa, riisiä, eikä leipää aterioilla ollenkaan.Liekö " puolikarppausta" , mutta tehonnut on. Pelkästään tuo lihan osuuden lisääminen (sen myötä pidempään kylläinen olo) ja 2 x kuntosalia viikossa = mahdun pari kokoa pienempiin vaatteisiin. Olo myös kohentunut. Ja rahaa säästyy, kun ei tee mieli ostaa välipaloja työmatkoilla, kun on syönyt kotona hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun paino on halutulla tasolla, voi siirtyä ylläpidolle, hyväkarppauksen pariin, mikä tarkoittaa, että syödään ns. hyviä hiilareita, eli täysjyvätuotteita. ja ei siihenkään kuole jos joskus vetäsee vaikka ranskanleipää tms.

Lihaa, kalaa, kanaa ja kananmunia sekä monipuolisesti kasviksia. Jonkin verran maitotuotteita, marjoja ja pähkinöitä yms., sekä rasvaa aika surutta.Syö vähemmän kuin kuluttaa -mantra on helppo toteuttaa tällä ruokavaliolla, sillä se auttaa hallitsemaan näläntunnetta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat