Vierailija

Työkaverilta kuoli eräs lähiomainen. Hän oli saikulla ensin hautajaisiin asti ja sen jälkeen vielä kuukauden.Tuntuu mun mielestä tosi paljolta.

Kommentit (13)

TOIVOTTAVASTI saa olla tarpeeksi kauan jaksaakseen..Oma läheiseni oli 3kk kunnes jaksoi edes ajatella töitä.Älä ole ap niin kylmä..- =)

enkä hakenut sairaslomaakaan. En halunnut juoruileville ämmille kertoa, olisivat supisseet vain, muutenkaan en henkilökohtaisia kotiasioita töissä puhu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jotkut ihmiset vaan haluaa sen pitkän saikun heti kun joku pikkukolotus ilmaantuu. Läheisen kuolema on vaikea asia, mutta en ymmärrä, miksi esimerkiksi vanhemman kuoleman takia pitäisi lojua kotona kuukausi-kaksi. Puoliso tai lapsi on mielestäni parempi syy.Työkaverilta kuoli täysiaikainen vauva kohtuun. Kolmen viikon päästä tuli takaisin. Työ ja tavallinen elämä on usein parasta terapiaa.

Jotkut eivät tarvitse lainkaan, jotkut tarvitsevat enemmän. Jokainen käsittelee ja kokee surunsa eri tavoin. Ethän sinä voi tietää kuinka raskaasti joku läheisensä menettämisen kokee!


varmaan minunkin työpaikallani :(Olen parhaillaan sairaslomalla myöhäisen keskenmenon vuoksi. Omassa fysiikassakin synnytyksen jälk ongelmia, mutta syy tällä hetkellä " posttraumaattinen stressireaktio" . Aikaa kulunut jo yli kuukausi, mutta en ole vielä työkuntoinen, masenus vaanii... epätoivo valtaa...Läheiset ovat vakuuttaneet, että ota sairaslomaa ja sure, että pääset yli. Töihin ehtii, kun jaksaa... Kaikki ymmärtävät jne.Turhaan en ole siis murehtinut, että joku töissä varmaan ihmettelee... kaltaisiasi varmaan löytyy omasta työpaikastanikin siis :(.

Älä vaan ole kateellinen. Hän on varmaan pahasti masentunut. Kukin palaa tietysti töihin voimiensa mukaan. Kun erään ystäväni, joka on psykiatri, isä kuoli, hän oli pois viikon. Hän sanoi, ettei olisi tarvinnut ollenkaan, mutta, jos on terapiatyössä, viikko on suositus. Joillekuille töihinpaluu on terapiaa ja jotkut taas ei jaksa mennä töihin pitkään aikaan. Riippuu ammatistakin siis. Riippuu myös siitä miten läheisenä henkilön kokee. Läheisyys voi erittäin huomattavasti vaihdella, vaikka olisikin samantasoinen sukulainen. Serkkuni oli viikkoja sairaslomalla isänsä jälkeen. Hän oli todella sairas. Kävi hautausmaalla päivittäin. (Ei se kylläkään epätävallista ole.) Lomaahan annetaan psyykkisistä syistä kaikille, jos on aihetta, ei pelkästään kuoleman vuoksi.

Minä olin kaksi viikkoa sairaslomalla avioeron jälkeen. En todellakaan olisi voinut olla töissä kun oma elämäni oli täysin sekaisin.Jollekkin taas voi olla helpotus päästä töihin. Me ollaan kaikki erilaisia.

Tiimissä jossa työskentelen jäi vanhempi rouva leskeksi reilun 30 vuoden avioliiton jälkeen. Ei ollut sairiksella kuin sen viikon, mutta ei mennyt varmaan päivääkään työpaikalla ilman itkuja seuraavan ½ vuoden aikana. Se ' sureminen' oli kyllä raskasta myös työyhteisölle. Mutta hänelle henkilökohtaisesti varmaan paras tapa surra.Tai entäs jos se on yllättävä kuolema tai lähiomainen onkin oma lapsi ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat