Seuraa 

Osaisiko joku auttaa, kun en halua perus punaisia tai sinisiä... tai jos on tiedossa jotain mielestänne nättejä kuravaatteita, niin laittakaa ihmeessä vinkkiä ;)

Kommentit (6)

Niitä myy JesperJuniorit.Vaaleanpunaisia on myös hajakokoja jäljellä Stockalla, Bogi-merkin alla, ovat niitä Hullujen Päivien jämiä, eli tosi edullisia, esim. kurahanskat oli 3,90 e.Ruskeita en ole nähnyt kaupoissa itse koskaan, ehkä niitä retrobuumin voimistuessa tulee taas jossain vaiheessa, kun tulivat nuo ruskeat haalaritkin.

Täytyypä katsastaa kaikki mainitsemanne paikat! Jos joku jossain näkee, niin huutakaa tänne ihmeessä hep :) Kokoa noin 90cm metsästän. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joensuun Prismassa näin ainakin, kurahousut, -takin ja -kintaat. Josko näitä löytyisi vielä jostain? Tai ehkäpä suoraan valmistajalta?Meillä kaapissa 20v. vanha Rukan ruskea sadetakki...Se on kyllä ihana, ei raski myydä pois ;)

Ostin vaaleanpunaisen takin Hulluilta päiviltä syksyllä mutta ainakin Tapiolassa on vaalenapunaisia takkeja ja housuja ollut sen jälkeenkin. Olen ollut takkiin tosi tyytyväinen. Joustavaa ja pehmeää materiaalia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat