Vierailija

Kommentit (7)

Mikäli asunnossa tehdään pintaremonttia eli vaihdetaan samantasoisesta samantasoiseen, niin silloin se pitää olla remonttilainana. Mikäli taas samalla parannetaan asunnon tilaa eli vaikka vaihdetaan muovimatot parketiksi tai rakennetaan vaatehuoneesta sauna, saa taas yleensä ko. lainan asuntolainan jatkeeksi ja silloin se on vähennyskelpoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli remonttia varten otetun lainan korot VOI olla vähennyskelpoisia. Riippuu, mitä olette tehneet. Jos kyse on peruskorjauksesta, niin on. Jos vuosikorjauksesta, ei.Peruskorjauksen ja vuosikorjauksen rajanvetona voisi olla tämä noin suurin piirtein: kun vaihdetaan uudet tapetit vanhojen tilalle ja maalataan rapistunutta seinää tai vaihdetaan vanhan parketin tilalle uusi, niin ei saa korkoja vähentää. Ei myöskään, jos on ostettu uusia kodinkoneita tms.Jos taas on esim. tehty isompaa remonttia, uutta ulkoverhoilua, vaihdettu sisällä pintamateriaalit parempiin (muovimaton tilalle parkettia esim.) tms. niin korot saa vähentää.Tuossa linkissä jotain tietoa! Mutta kannattaa kysyä omasta verotoimistosta tarkkaa neuvoa, siis että mitä juuri te aiotte tehdä ja kumpaan kategoriaan se katsotaan kuuluvaksi!t.verottajahttp://www.vero.fi/nc/doc/download.asp?id=2250;55640

Pankissa ei vedetä tiukkaa rajaa peruskorjauksen ja vuosiremontin välile. Eli lainaa voi saada asuntolainan jatkoksi ilman että siitä aiheutuvia korkokuluja saa vähentää...t.verottajaVierailija:

Lainaus:

saa taas yleensä ko. lainan asuntolainan jatkeeksi ja silloin se on vähennyskelpoinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat