Vierailija

jekuttaminen ei onnistu, suoraan ei suostu ottamaan, ei vaikka mitä tarinoita asiasta keksisi. Ruitalla laitettaessa itkee niin että kakoo ja oksentaa, hyvä ettei meinaa tukehtua siihen.... vinkkejä!!!!!! Onko mitään tehoa jos sekoittaa mehuun?

Kommentit (12)

ensinnäkin lapsi yleensä maistaa lääkkeen maun juomasta läpi, varsinkin jos ei suostu ottamaan lääkettä sen pahan maun vuoksi. ja toisekseen jos lapsi ei suostukaan juomaan koko satsia niin sitten jää osa lääkettä ottamatta.

Niinkuin eka neuvo oli, ruutta vaan hampaiden väliin kohti poskea ja painetaan lääke suuhun.Kun ruutta on hampaiden välissä, lapsen on hankala sylkeä lääke pihalle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meilläkin yleensä käy niin että ensimmäiset (ne kriittiset) päivät lääkettä (oli se sitten korvaan, nenään, suuhun tai silmään laitettavaa) menee enemmän sivuun kuin itse kohteeseen. sitten pikkuhiljaa lääkkeenlaitto alkaa kiinnostaa ja kaikki alkaa sujumaan.

meillä pojan saa ottamaan tabletin, kun murskaa sen lusikkaa ja laittaa lusikkaan sokeria ja pienen määrän vettä ;) Ja juomista päälle...

Kai se yskänlääkekin menis samalla tyylillä..

Mutta kyllähän noin reipas tyttö/poika lääkkeen ottaa. Lääkkeen kuuluu olla pahanmakuista, että tautipöpö lähtee karkuun.Ja lääkkeenoton jälkeen palkkio hyvästä suorituksesta.

Miksi täytyy pakottaa ottaa yskänlääkettä? Tulee vaan lääkekammo.

Yskääkun voi oitaa mm höyryhengittämiselläkin...

Sitäpaitti yskänlääkkeen teho ei ole välttämättä kummonen. Särky-ja kuumelääke on eri juttu. Mutta niitä onki monenlaisia:neste,suppo, suussa sulava pilleri ja tav pilleri. Mun 2 v syö helpoiten ihan tavallisia pillereitä.

Ja ainahan voi pillerin laittaa pöydälle/maton alle/karkkikippoon ja kieltää ottamasta...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat