Vierailija

kuinka monet menkat kerkes oleen?oliko ihan normaalit?siis ihan tavallinen vuoto?oliko menkkakipuja tms.oireita ihan niinku muutenkin? oliko jotain raskauteen viittaavia oireita? loppuko menkat sitten jossain vaiheessa,vai teitkö testin muuten vaan? oliko se eka testi, vai oliko aikasemmat näyttäny negaa? kuinka pitkällä raskautesi oli,kun huomasit olevasi raskaana?

:) tulipa monta kysymystä:) kiva jos viitsitte vastata:)

Kommentit (6)

Kun alkio kiinnityy kohtuu voi tulla veristä vuotoa, yleensä tämä on niukempaa kuin normaali kuukautisvuoto, mutta ajoitus osuu usein seuraavien kuukautisten aikoihin. Olisko n. 1/3:lla tämmöstä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Testasin haamuplussan jo kp. 25/29.

Ja menkat tuli niukkana, siitä huolimatta.

Jotenkin kyllä vaistosin, etteivät olleet " normaalit" menkat.

Rintoja kihelmöi, ja kävin ylikierroksilla.

Vaisto kertoi, olin raskaana!

=)))

liian monta kysymystä..onko sulla nyt sellainen tilanne että menkan tyylistä niukkaa vuotoa ollut, joitain oireitakin? Milloin teit testin? Jos tänään, odota muutama päivä ja tee uusi. Jos negatiivinen ja vieläkin epäilet, mene otattamaan verikoe, niin katsovat siitä oletko raskaana, saat varman tiedon.

Itse kyllä suosittelisin että odotat pari päivää, testi, jos nega, soitat lääkärille ajan niin tutkivat tilanteen jos oireilu jatkuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat