Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (4)

ylioppilastutkinto (jos tuo ' yo' nyt siihen viittasi) on yleissivistavaa kamaa, eika mikaan ammattitutkinto. Datanomi on, mutta en ma oikein ymmarra millaisiin toihin silla tutkinnolla paasee? Kai siita jotain apua on haettaessa pienen firman IT-tukeen tai tietokonekauppaan.Taitaa datanomi olla vahan samaa sarjaa nykyisin kuin merkonomi, tradenomi yms. eli onhan se parempi kuin ei mitaan.

Kaksoistutkinnolla ammatti ja ylioppilastutkintotodistus

Kaksoistutkinnon suorittaja opiskelee ammatillisessa koulutuksessa ja voi osallistua ylioppilastutkintoon. Hän opiskelee lukiossa äidinkieltä, toista kotimaista kieltä, vierasta kieltä sekä matematiikan tai reaalin kurssit. Kurssit hyväksiluetaan ammatilliseen tutkintotodistukseen. Ylioppilaskirjoitukset hyväksytysti suoritettuaan kaksoistutkinnon suorittaja saa ylioppilastutkintotodistuksen, mutta ei lukion päättötodistusta, koska kaikkia lukion kursseja ei ole suoritettu.lähde: www.google.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

peruskouluhan se on meilla kaikilla jo lakisaateisesti poohjalla. Joillakin on jotain siina lisanakin, joillakin ei.Mutta kerro nyt ihmeessa 4, kun olet niin viisas, mihin silla datanomin koulutuksella patevoityy?Itse olen teollisuuden palveluksessa tunnetussa ns. high tech firmassa, ja meilla tuotekehityksen henkilostosta 60% on diplomi-insinooreja, 10% korkeakoulujatko-opintoja, 10% on maistereita, 10% on insinooreja ja lopuilla ns. muu tutkinto (teknikkoja + 1kpl osaston assistentti). Softan kehittajista kaikilla on ylempi korkeakoulututkinto.Missa ovat datanomit?Ei siita ole kenellakaan apua, etta kaunistellaan tutkinnon hyodyllisyytta.Katsopa huviksesti rekry.com:sta montako paikka siella on avoinna, joihin soveltuvuna taustana/koulutuksena mainitaan datanomi; viiden pisteen vihje: lukumääärä on pienempi kuin yksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat