Vierailija

.. miehelle yhden yön seksiseikkailusta. Tällä miehellä on oma elämä ja oma nainen toisaalla. Mies tietää asiasta, on hiljattain saanut tietää. Hän on sanonut serkulleni, että hän tulee tekemään kaiken voitavansa ettei hänen oma kumppaninsa saa tästä tietää.

Onko sinun miehesi ollut jotenkin.. outo?

Kommentit (4)

Ketään kun ei voi pakottaa isäksi... Tuossa tilanteessa varsinkin, jos miehellä ei ole kiinnostusta lapseen, niin eiköhän ole parempi tehdä lapsesta " isätön" . Ehkäpä serkkusi löytää myöhemmin miehen, joka on valmis isäksi tulevalle lapselle ;) Kyllä sen elatusavun saa kunnalta, jos mies ei sitä maksa...

ja aloittaa uus elämä... Ei ole mitään järkeä rikkoa toisen perhettä tuommoisen asia takia... Serkkusi ei ainakaan kannattais sitä miestä itelle ottaa, jos kerran pettää, pettää varmasti toisekkin...Parempi se isätönkin lapsi on, kuin se, että elatusmaksut ja tapaamiset on yhtä helvetin taistelua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

.. että miten se ei huomaa, mitä mies käy mielessään läpi?! Kun tämä on kuitenkin yhteydessä koko ajan tähän serkkuuni ja he selvittelevät asioita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat