Seuraa 

Onko mielestänne kaunis nimi? Mua ei oikein innosta.. toi Ere.. ja vielä Miikael... outoa outoa.. mutta eihän tää mulle kuulu. Niitten valinta se on ja kaunein nimi maailmassa. Sisarukset on Veera Karoliina ja Eemi Juhani. Sopiihan toi Ere ihan hyvin Veeraan ja Eemin tietty.. eipä muuta tällä kertaa.. ainiin ja tyttömme nimi on päätetty, teen siitä aloituksen eriketjuun.. ;) Vastailkaahan jos kerkeette ja kertokaa mieleipiteitänne Ere Miikael nimestä.

Kommentit (5)

Nimi sopii mielestäni hyvin sisaruskatraaseen. Itse en kauheasti pidä Ere nimestä...mutta tarkemmin makusteltuna ihan ok :) Toinen nimi minusta kiva!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Minusta Ere Miikael on hyvä löytö Veera Karoliinan ja Eemi Juhanin veljelle! Ere on aika harvinainen nimi, en ollut sitä aikoihin muistanutkaan, mutta mukavan reipas ja varsinkin noinkin lyhyeksi nimeksi napakka. Ja minusta ihan huomattavan paljon kivempi nimi kuin paljon suositumpi ja samankuuloinen Jere... Ihan nappi valinta :o)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat