Vierailija

Takista kyse.

Kommentit (30)

Sadetakin on oltava väljä, jotta mahtuu toisen takin tai haalarin päälle. Meillä tosin pojalla, joka vasta huhtikuun lopulla täyttää 4v, nyt 110 cm talvihaalari ja on ihan sopiva. Muutkin vaatteet ovat tuon 110cm, joistain housuista tuo koko voi olla hieman liian pitkä, alle 100 cm vaatteet eivät mahdu mitkään.Poika on hiemen yli keskikäyrän, mutta ei mielestäni mitenkään kovin iso ikäisekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Että riippuu tietty hieman valmistajasta ja mallista, mutta työssäni olen huomannut että useammille 4-vuotiaille ostetaan jo 110 kokoa.. Tämä n.4-v arvio siis kokemuksen kautta työstäni..

Tottahan on että vaihtelua on, mutta ap pyysi arviota joko on mielestäni n. 4-v.Nuo ikäarvot ovat vain viitteellisiä ja hyödyttävät lähinnä lahjaksiostavia tms, vanhemmathan tietävät koot sitten tarkemmin..Toivottavasti vastaus nyt tyydyttää..Ja voisikos se mamma pyytää anteeksi joka lähti ammattitaitoani morkkaamaan, vai onko kanttia??

;)vaatemyyjä

pikkumainen mikä pikkumainen..Sadetakissa kannattaa tosiaan vähän olla varaa eli ei varmasti mene ainakaan isoksi se 110.. Toivottavasti saat sopivan ap.. =)se vaatemyyjä98cm ja 110cm välillä. Haalari meillä on nyt 104cm, mikä on sopiva. Useimmat 98cm ovat pieniä, lahkeet lyhyitä. Noin 100-104cm vaatteet ovat sopivia. Mutta sitten meillä on esim Lotta&Lassi verkkarit kokoa 110cm ja ihan passelit, samoin moni sen kokoinen paita on hyvä (riittävän pitkät hihat).Jos lapsi on YHTÄÄN rotevampi, ostaisin sen 110cm koon, niin siinä olisi vähän väljyyttä!

sovi kovin vanhaksi kun tarttee olla takkivara alla. Bongasin Netanttilasta poikien Artolahden etana-takkia kympillä ja siksi mietin. Taitaa kuitenkin jäädä tilaamatta, mutta vinkkinä jos jotain kiinnostaa. Kiitos kumminkin vastanneille, on tullut ennenkin mietittyä samaa asiaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat