Seuraa 

Lisää tyhmiä kysymyksiä ensikertalaiselta... Kaikki bodyt jättävät vauvan jalat paljaiksi, mitä niihin on tarkoitus laittaa? Sukkikset? Puolipotkarit? Mistä kaupoista niitä edes saa, kaikki H&M:t yms tuntuu olevan täynnä paitoja, housuja, bodyja ja täyspitkiä potkareita, mutta terälliset alaosat loistavat jollei poissaolollaan niin ainakin vähyydellään (3 pakettia koko isolla osastolla).

Kommentit (4)

pukea vauvalle puolipotkarit. Ne oli helpommat pukea vielä vähän velttoihin jalkoihin kuin sukkarit. Muutenkin ne oli helpommat kuin kokopotkarit, kun pientä epävarmuutta oli ekaa vauvaa käsitellessä...Meillä oli niitä HM:n oli valkoisia (joita myydään 2kpl pakkauksissa) ja sitten meillä oli Tuttaa. Niitä löytyy ihan Cittarista ja lastenvaateliikkeistä tietty.T: MrsH

Tämä on tietty makuasia, mutta meillä käytettiin puolipotkareita. Säästyivät kauemmin puhtaana kuin olkaimelliset, joihin pulauteltiin aina pienet maitokuplut olkaimelle. Ja olivat tosi paljon helpompia pukea.

Ainakin 2 vuotta sitten jolloin asia oli meidän lapsilla ajankohtainen puolipotkareita valmistivat Tutta ja Joha(-n? mikä se merkki nyt on...aika syö muistin:)). Tuttaa meillä oli paljon, kestivät hyvin myös kuivausrumpua ja konttausta. H&M:ssä ei silloinkaan ollut, enpä muista muillakaan ketjuilla nähneeni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

etenkin kuopuksella tykkäsin enemmän noista terättömistä, hän kun oli tosi paksujalkainen niin puolipotkarit oli liian tiukkoja, ne kun on yleensä pitkää ja kapeaa mallia.meillä on ollut puolipotkarit lähinnä tuttaa, lisäksi on ollut ainakin naperoa ja cirafia. samoilta merkeiltä on ollut myös terättömiä trikoohousuja, lisäksi myös henkkamaukkaa ja lindexiä. collegehousutkin on ihan samoja merkkejä.

Hei,meillä käytetään joko terällisiä olkainpotkareita tai kun helposti halutaan muksu pukea niin puolipotkareita. Terättömät housut ei ainakaan talviaikaan meidän kaverilla käy, kun sukat eivät pysy jalassa muutamaa minuuttia kauempaa. Puolipotkareita on Tutan lisäksi Marlonilla (Prismasta) ja Jesper Juniorista löytyy liikkeen omia Nalle-merkkisiä. Kaikkiin noihin olen ollut tosi tyytyväinen.-Tintti

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat