Seuraa 

Ostin kaupasta HIPPin hedelmämysliä josta vauva tykkäsi. Voiskohan tuontyyppistä tehdä ite, laittais vähän leseitä hed.soseiden (valmiiden tai omien) joukkoon? Haluaisin antaa puuroa et ois tukevampi aamu- ja iltapala, nyt annan vähän velliä (ei huoli ku max 1dl) ja hed.sosetta puolisen purkkia aamuin illoin tissin lisäksi. Toki, hyväähän vellikin on, mietin vaan saisiko omatekoisesta hedelmämyslistä vaihtelua ja terveellisen välipalan.

Kommentit (4)

Juuri noita tarkoitin. Niitä on päärynä ja persikka alk 5kk ja ruusunmarja alk 8kk. Niihinhän voisi sekoitella leseitä tai pikakaurahiutaleita sekaan? Ja vaikka vielä sosesilmä, nam! :)Nestlellä on ...olikos se Viljahyve?? En ole aivan varma nimestä. Siinä on siis viljaa, omenaa ja porkkanaa. Maistuvaa sekin :) Harmi, nyt ei ole kaapissa ainuttakaan, voisin tarkistaa nimen. On kuitenkin isompi purkki ja muistaakseni alk 6kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo samainen hedelmämysli on myös meidän suosikkia ollut pitkään :) Ja joskus kun puuro ei maistu, tarjoan sit tuota.

Meillä ikää 10kk ja hapanmaitotuotteet kokeilussa. Tänä iltana tein näin:

- maustamatonta jogurttia

- pikakaurahiutaleita

- aprikoosisosetta

- liru hunajaaLikka tykkäs mahottomasti! Jos ikä ei riitä tuohon jogurttiin, senhän voi jättää pois. Ja tokikaan hunaja ei ole pakollinen, laitoin vain lirun että tuli pikkuisen makeutta :) Niin ja yhtä hyvin voi käyttää leseitäkin. Niin ja onhan niitä Muksu jogurtteja alk. 5kk. Siitähän voisi halutessaan lisätä joukkoon :)

Tarkoittaako se sellaista tetrassa olevaa päärynä- tai persikkajugurttivalmistetta (onpa hölmö nimi!)? Sitä meilläkin on maisteltu, se oli edullisempaa ku lasipurkeissa olevat jugurttiherkut. Meijän kaupassa ei ollu ku noita kahtaa makua, onko niitä muita makuja? Sit luin jostain toisesta viestistä Nestlen Jyvähyveestä tai jostain vastaavasta, mitähän se on? En meijän kaupasta sellasta löytäny. Meilläkin tarvittas vaihtelua puuroon. HIPP vaikutti maistuvan, on vaan hinnakasta kun on luomua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat