Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli osoittaa silmien väliä. Just kävin tyynnyttelemässä kun heräsi huutaan ja hokemaan et sattuu tähän ja osoitti sitä samaa paikkaa. Kyseessä just 2 vuotta täyttävä, normaalisti reipas ja energinen lapsi. Voiko homma pahentua ja pöpö päästä jopa aivoihin? Onko kenelläkään tietoa?Tuumii hyvin huolestunut mamma.

Kommentit (11)

sairaalaan koska samassa hässäkässä oli vauvarokko kovine kuumeineen ja poika ei enää pysynyt pystyssä. kuulemma korvatulehdus voi sen aiheuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

peräkkäin. Ekalle kuurille allergisoitui, toinen tehosi. Muutaman päivän päästä taas märkivä korvatulehdus, korvalääkärin mukaan uusi. Että siis yhteensä kestivät yli kaksi viikkoa, voi uusia, kannattaa tarkistaa.Meille taas lääkäri sanoi aiemmin, kun oli tulehdus jo päässyt pahaksi, että kannattaa uskoa, mitä lapsi sanoo (silloin 2v lapsi). Meillä on lapset kyllä osanneet aika pienestä kertoa mihin sattuu.Turha siinä on jankuttaa, mihin sattuu ja kysellä ja ihmetellä, kyllä lääkäri näkee helposti, onko tulehdus vai ei. Lääkekuurin tarpeellisuutta sitten jokainen voi pohtia tykönään...Mutta mä nyt en muutenkaan ymmärrä tätä nykyistä lääkevastaisuutta. Jos on kipeä, tulehdus tms. se hoidetaan eikä siitä pidä kärsiä viikkotolkulla...Jos kipu jatkuu, mars, mars lääkäriin. Ja särkylääkettä, ettei tarvitse pienen kipujen takia heräillä.Pikaista paranemista!

Yli kymmenen lasta täytyy hoitaa antibiotilla, että yksi lapsi hyötyy.. Harvoin lääkkeen vaihto auttaa, erite välikorvassa on monta viikoa siksi jälkitarkatus on kuukauden päästä. Eli kipuilevalle lapselle särkylääkettä täydet annokset, syliä, haleja ja kärsivällisyyttä. Jos lapsi on yleistilaltaan kuitenkin hyvä, vaikkakin sylissä lähinnä viihtyvä, juo hyvin yms. kotihoito riittää.

Ja vielä yksi juttu, mitä tehdään kun lapsi sanoo ensimäisen kerran että korva on kipeä??? EI lähdetä lääkäriin vaan kysytään monta kertaa kumpi korva ja annetaan särkylääkettä!!! Sama voidaan hyvin toistaa myöhemmin!!!!

sairasteluputkessa tehty, ja nyt tilaan tälle keskimmäisellekin sellaisen.Meillä ollut tuon keskimmäisen kanssa kova yskä, ihan rajuja ' tukehtumiskohtauksia' ja kuumetta. Hakkasi pari viikkoa sitten yöllä itseään sänkyä vasten kun oli niin tuskissaan. Tällöin olemme antaneet niin nestemäistä panadolia, Pronaxania ja Ciloprinia eli tätä korvapuudutetta. Emme ole heti rynnänneet lääkäriin, mutta rajansa tässäkin on ja tuo lapsen kipu; eihän aikuinenkaan siitä pidä. Kipuunkin voi väsyä. Tuo Burana tuli uutena kuvaan...murustelimme sitä jugurttiin, jos nyt sattui sitä heikotukseltaan syömään.Itse mietin lähinnä sitä, että näiden korvatulehdusten vaikutusta juuri kielen kehityksen kannalta herkkiin ikävaiheisiin; äänteiden erotottelukyky, johon kielen oppiminen perustuu, edellyttää korvalta normaalia kuulokykyä ja kyllä näissä liimakorva ja muissa korvatulehduksissa se korvan toimintakyky on epäilemättä alentunut. Itse siis vien lapsen lääkäriin, jotta välttyisimme mahdollisesti pitkittyneen tulehduksen jälkiseurauksilta.Jos tässä joku enemmän asiasta tietävä on kuulolla, niin laittaa viestiä ja asiallista. Itsellänikään ei ole tarkoitus kenenkään ' hoitotapoja' kritisoida.Jakaa lähinnä omia kokemuksia, jos niistä joku vielä hyötyisi.Voimia kaikille!SAattaapi olla RS tai joku muu, lääkäri sanoi, että siihen ny ei mikään lääke auta, vain aika. Kuumelääkettä tarpeen mukaan.Soita sinäkin Ap neuvolaan, pyydä laittamaan labralähete niin saatte selvyyden siihen. Ja tarpeen mukaan sitten toisen tyyppinen lääkekuuri, jos ei virusta näyttäisi olevan.Jaksuja ja pikkuiselle pikaista paranemista.

Meidän lapsellakin oli punaiset korvat, mutten millään uskonut korvatulehdukseksi. Ei annettu antibiootteja vaan päätettiin odottaa parin päivän päästä olevaa toista lääkäriaikaa. Samana iltana nousi sitten vauvarokkonäpyt vielä, joten antibioottiresepti sai kyytiä samoin tein.Toinen lääkäri vahvisti vielä, että korvakäytävä voi punoittaa kuumeesta tai itkustakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat