Vierailija

Jos max budjetti on 250 000- 300 000 euroa, mistä kannattais ostaa tontti ja millainen pytinki sinne rakentaa? Kolme lasta ja kaksi aikuista. Halutaan kaikille lapsille omat huoneet, kodinhoitohuone, kaksi suihkua ja vessaa, sauna, takka, kiva piha (jonne aktiivisina ratsastajina voitais joskus se talli rakentaa...) Hesan keskustaan max tunnin ajomatka. Sattuisko joku tietää tällaisesta valmiista hyväkuntoisesta unelmakohteesta??

Kommentit (14)

Haetaan tosiaan jo hiukan kauempaa. Alle tunnin ajomatkan päässä on mm. Mäntsälä, jossa itse asun nyt neljättä vuotta oikein tyytyväisenä. Mäntsälästä (kirkonkylältä) ajoaika Lahden motaria Helsingin keskustaan on 45-60 minuuttia ruuhkasta ja määränpäästä riippuen (mutta nopeusrajoituksia kutakuinkin noudattaen). Hevospaikka olisi sitten lähinnä joku kunnan muista kylistä, joista osa on lähempänä Hesaa kuin kko, osa kauempana. Hintataso kylillä on edullisempi kuin kirkolla (mutta oletettavasti eteläiset kylät ovat kalliimpia kuin pohjoiset...).Pieni paikkahan se on, mutta minulle toimintaa on riittävästi - on harrastusmahdollisuuksia yllättävänkin paljon, hyvät päivittäistavarakaupat, hyvä kirjasto ja muut normaaliin elämään kuuluvat palvelut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paippisen talon hinta on 327.000. Ja tosiaan suht uusi ja neliöitä paljon. Peltotilaa on vielä 8000 neliötä...Aika unelma musta " heppahullulle" , kuten ilmoituksessakin sanotaan.sipoon paippisesta v.2000 rakennettu kastelli-talo, jossa valmiina talli hevosille + maata ja kenttä ratsastukselle. Hinta oli kyllä yli 300 000 mutta ei paljon muistaakseni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat