Vierailija

Tämä menee minulta yli ymmärryksen...kuinka sinne likaiseen altaaseen voi pieniä vauvoja laittaa ja samalla ollaan hysteerisenä keittelemässä esim. tuttipulloja. mahd. juomavesi jne jne.

Kommentit (6)

Uskon, että veden keittäminen on tärkeämpää okt-alueella jossa on oma kaivo kuin " isossa" kaupungissa. Oman kaivon vesi voi toki olla todella hyvää, mutta jos minulla olisi pieni vauva, tutkituttaisin veden ennen hänelle antamista. Usein rauta- ja kuparipitoisuudet voivat olla tosi korkeita.Kai tuolla on vähän ajateltu suojattavan sitäkin, että JOS yhtäkkiä vesi saastuisi - kuten aina silloin tällöin käy - vaikka jostain " oravanraadosta" , ei se pieni vauva sitten siihen niin hevillä sairastuisi.Vaikka se onkin huonoa tuuria, on veden keittäminen kuitenkin vielä vaikka ekat 6kk melko pieni juttu - ainakin siis pienempi haitta kuin se, että pikkuinen saa ripulin/oksennustaudin ja joutuu sairaalaan. Vesien pilaantuminenhan huomataan vasta, kun joku sairastuu!Vauvauinnin tietysti voi jo aloittaa 3-4kk iässä, sehän on harrastuksena sitten täysin vanhempien omalla vastuulla ja voihan sen aloittaa vasta 6kk vanhanakin. Vettähän ei tarvitse keittää vauvallekaan enää sitten kun kiinteät aloitetaan!

käyneen ovat saaneet heti pahan infektio kierteenn....

eli kandee desinfioida pullot je vedet sun muut ja välttää massapaikkoja vauvan kanssa niin säilyy terveenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vauvauintiin mennään siinä 4kk:n iässä, jolloin pullojen desifiointitarve on jo lakannut.Itse en ole kyllä koskaan keitellyt tuttipulloja.

Meidän kaikki neljä lasta ovat vauvauinnissa käyneet, eikä yksikään ole ollut missään tautikierteessä. Normaalit lastentaudit ja nuhat kuuluukin sairastaa, jotta vastustuskyky sitten vanhemmalla iällä toimisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat