Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Yksi lapsi 500 e kuussa, kaksi lasta 1000, kolme lasta 1500 jne.

Kommentit (19)

meillä on neljä lasta ja 2 aikuista ja vajaa 2000 euroa jää kuussa käteen elämiseen ja laskuihin (verojen ja lainojen jälkeen). 2 autoakin on ahkerassa käytössä.

Vastuuntuntoisilla vaikuttaa.Muuten mielenkiintoista: elatusmaksut lasketaan 400-500 Euron mukaan, mutta täälläkin kaikki todistaa, ettei lapseen noin paljoa mene. Missäs yh:t nyt luuraa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" lapsen osuus" asumiskustannuksista, vedestä ym ym.

Meillä menee tällä hetkellä lapseen rahaa karkeasti arvioiden 100-150e kuussa ja tuohon sisältyy ruuat ja kaikki.

päiviksi toisten hoidettavaksi. mies on ihan suoraan sanonut ettei enempään ole varaa. Jos voittaisin lotossa haluaisin kolme lasta jotka hoitaisin itse kotona ala-asteen ajan.

Isompi lapsi sitten jo 500 euroa. Niin ja tuossa ei ole minusta otettu kai huomioon, että esim. kolmelapsinen perhe harvoin asuu kerrostalokolmiossa tai että se ajelisi pikku-fiatilla, joten tuskin tuo 500 e niin kovin kauas heittää.

Meille tulee kolmas kesällä emmekä kumpikaan ole olleet töissä lapsien lapsuusaikana. Nyt kun kolmas tulee niin tulot nousee 1340euroon kuukaudessa ja ehkä uuden lain myötä mieskin pääsee työharjoitteluun työmarkkinatuella. Kai se elämä on juuri niin kallista kuin sen haluaa olevan.

Useampi lapsi vaatisi isomman asunnon, ei onnistu. En myöskään haluaisi laittaa seuraavaa aikaisemmin hoitoon, ihanaa kun saa ainokaisen kanssa olla pikkulapsiajan kotona. Jos sattuisi yhtä sairas lapsi kuin ensimmäinen niin vararikossa oltaisiin.Eli kyllä vaikuttaa.

Tottakai tuossa on mukana kaikki osuudet asumisesta, vedestä jne. Kyllä varmaan aika lailla pitää paikkansa kun onhan lapsista menoja, mutta toisaalta saahan kaikkia ylimääräisiä lisiä, mitä ei lapsettomat saa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat