Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (18)

Tarkoitin kalastusta ongella, jolloin lupaa ei tarvita. Onkisetin saa eurolla+ vapa 3 euroa tai vapana voi käyttää muuta keppiä. Vieheeksi käy esim. kastemato, maissi tai vesi+vehnäjauhotahna.

niin voin lähettää vaikkapa kymmenen euroa tilillesi, toivottavasti on Nordean tili, jolloin suoritus näkyy heti!

Ja mä olen ihan tosissani tästä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta nautitaan silti aijasta perheen parissa. Kutsuja tuli tuttaville juhannuksen viettoon, mutta kun ei ole rahaa lähteä kotonta minneen.

Meillä mies jäi työkyvyttömäski 2kk sitten, eikä vielä ole saatu tuolta ajalta menetettyjä rahoja, joten rahaa ei ole tippaakaan:(

Meillä huomenna ihan perunaa ja possua ja salaattia. Kerrostalossa ja sen pihapiirissä vietetään, kivojen naapureiden kanssa. Hyvää jussia jokaiselle!

meillä syyään juhannuksen jäläkeen hernerokkaa. päätettiin isännän kans et juhannuksena syyän ja herkutellaan KOHTUUDELLA ja tehhään sit iso kattila hernerokkaa ja nakkikeittoo ja pärjätään torstaihin asti. muusin jämästä tehhään leipää.

mutta ihmettelen miten kellään voi olla noin vähän rahaa. Tai enemmänkin ihmettelen taloudenhoitoanne. Kiinnostaisi tietää, onko kyse todella huonosta tuurista vai asioiden hoidosta.Ja ei, nettotulomme eivät ole 7 tonnia, vaan olemme eläneet yhden ihmisen palkalla ja kotihoidontuella n. 5 vuotta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat