Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko joku tilannut Cybex Sironaa esimerkiksi Saksasta? Kokemuksia kaipaisin eri verkkokaupoista kun ei tuo saksa ole oikein hallussa. Paljonko on olleet postikulut ja toimitusaika.

Kommentit (7)

Eikö kukaan tosiaan ole hankkinut tätä kotimaan ulkopuolelta? Onko joku ylipäänsä hankkinut istuimen? Katselin että esimerkiksi Eestissä hinta järkiään 100 euroa halvempi kuin Suomessa...

Vastaan nyt sitten vielä itselleni :) Ostettiin juuri Virosta kyseinen istuin, hinta oli 150 euroa halvempi, palvelu pelasi liikkeesä ja istuin autettiin asentamaan autoon. Jos on muutenkin suunnitteilla vaikkapa Tallinnan reissu niin kannattaa tosiaan harkita vakavasti turvaistuimen hankkimista Virosta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me tilattiin istuin Virosta. Perjantaina maksettiin ja tänään tuli viesti että istuin lähetetaan tänään! Sähköpostein kyselin ja hyvin sain vastaukset. Tilattiin Besefe izi combi Isofix, Virossa 390€ posteineen. Lastentarvikkeessa sama istuin 539€... Suosittelen!

Meillä on istuimen hankinta ajankohtainen. Käytössä on jo yksi Cybexin Pallas 2-fix istuin ja nyt siis ajateltiin kuopukselle hankkia samanlainen. Tosin olen hirmuisan kiinnostunut myös tuosta Sironasta, on vaan aika suolaisen hintainen. Ketjun aloittaneelta toivoisinkin nyt kommentteja...oletko ollut tyytyväinen istuimeen, onko jotain moitittavaa? Niin ja paljonko maksoit siitä Tallinnassa?

Minkä nimisestä liikkeestä tilasit istuimen. Hankin meidän vaunut (Gesslein) aikoinaan Tallinnasta ja olivat noin 300 € halvemmat kuin täällä ja edellisen Cybexin istuimen tilasin Saksasta. Sekin tuli yli 100€ halvemmaksi kuin täältä ostettuna. Pallas 2-fix: n hinta näytti olevan Saksassa 259€ kikiweltin sivuilla. Heillä ei ole valikoimassa tuota Sirona mallia.

 

Kiitos kommenteista!

Votko laittaa linkin mistä ostitte tai kaupan nimen?

Vierailija

Vastaan nyt sitten vielä itselleni :) Ostettiin juuri Virosta kyseinen istuin, hinta oli 150 euroa halvempi, palvelu pelasi liikkeesä ja istuin autettiin asentamaan autoon. Jos on muutenkin suunnitteilla vaikkapa Tallinnan reissu niin kannattaa tosiaan harkita vakavasti turvaistuimen hankkimista Virosta

Vaikka keskustelu ei ole hyvän aikaan ollut aktiiinen, niin kirjoitetaan hyvät kokemuksemme etelänaapurissa ostostelusta.

Ostimme tammikuussa 2014 Cybex sironan Tallinnasta. Silloin helpoimmalta vaihtoehdolta tuntui Mennä omalla autolla Rocca al Mareen ja kiertää vierekkäin olevat lastentarvikekaupat. Päädyimme Sironaan koska vasta ilmestyneeksi istuimeksi sen hinta oli kohtalainen 450€ (suomessa samoihin aikoihin 600€) ja muutenkin arvostelut olivat hyvät. Beebicenterissä Palvelu oli hyvää, vaikkakin haluamaamme väriä ei kyseisessä liikkeessä ollut, ja jouduimme hakemaan istuimen heidän maahantuontitoimistoltaan matkalla satamaan päin. Ainoa asia mikä hieman mietitytti oli, että jouduimme maksamaan istuimen liikkeessä ja saisimme sen kuittia vastaan toimistolta, jonne saimme osoitteen. No kaikki meni kuitenkin erinomaisesti ja voin suositella kyseistä liikettä.

Tällä hetkellä tilanteemme on se, että etsimme toisen lapsen vuoksi seuraavan kokoluokan istuinta ja melko varmaksi valinnaksi osoittautuu Cybexin Pallas M-fix. Tähän mennessä katsoessani hintoja Beebicenter pääsee 374€ joka on 25€ alle verkkokaupan ja suurinpiirtein samoissa hinnoissa kuin Joissakin muissa lastentarvikkeiden kivijalkamyymälöissä. Jolleivät hinnat laske tarpeeksi joulun jälkeen niin, Näyttääkin siis että tällä kertaa pitää tutustua saksan verkkokauppoihin. VErkkoa selailemalla on jo pikaisella vilkaisulla löytynyt vaihtoehtoja joissa istuimen saa kotiinkuljetettuna noin 280€.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat