Vierailija

Ostimme Ikean sohvan. Ihan hyvä ja nätti on, mutta kauhea katku siitä tulee. Kun sohvalla istuu vähän aikaa, nenää kirveltää, samalla tavalla kuin olisi hometalossa. Eivät taida Ikean sohvat olla M1-luokiteltuja? Onko kellään kokemuksia tai tietoa? Haju tulee jotenkin sohvan alta, rungosta. Mietin, että uskaltaako Ikean valmistamia vaatekaappeja ostaa, jos samanlainen katku on. Tiedä mitä formaldehydejä päästelevät huoneilmaan.

Kommentit (2)

Hyvä kysymys ja kommentit kiinnostaisi minuakin! Kuulostaa nimittäin tutulta. Meillä on noin kuukauden ollut Ikeasta hankitut lipasto, vaatekaappi ja kirjoituspöytä. Kaappi ja lipasto katkuavat edelleen todella vahvasti lastulevylle tai vastaavalle. Tämä käy oikeasti henkeen. Karmeinta tässä on, että nämä huonekalut hankittiin entisten tilalle, kun tehtiin homemuutto, ja samalla meni saastuneet huonekalut roskiin. Nyt ei sitten tiedä, onko oireilu (kurkun käheys, nenän vuoto, hengenahdistus) näistä uusista huonekaluista vai jostain vanhasta, homesaastuneesta tavarasta (ihan kaikki ei mennyt roskiin). Kellään muilla kokemuksia, ja jos on, niin missä vaiheessa katku lakkaa - vai lakkaako?

Meillä ollut reilun viikon ikean malm lipasto ja hirveä katku siitä tulee. Silmiä kirvelee ja hengityksessä tuntuu. Heti huomasi kun sitä kasattiin, että muuttui ilma huonommaksi ja silmät oireili eniten. Mies sanoo että hänellä käy taas hengitykseen. Mietittiin myös että mitä myrkkyä lipasto oikein sisältää?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat