Vierailija

Seuralliset ja hellyydenkipeät siskopuolikkaat etsivät nyt kiireesti uutta, rakastavaa, vastuuntuntoista, YHTEISTÄ kotia rauhallisesta 1-2 hengen aikuisesta taloudesta nykyisen omistajan sairastumisen vuoksi. VAIN sisäkissoiksi (toki valjaissa ulkoilu ja aidatulla pihalla/suojatulla parvekkeella käynnit ovat sallittuja ja toivottavia). 

Kummatkin ovat lyhytkarvaisia, toinen kilpikonnavärityksellä (tällä myös siamilaisgeenejä) ja toinen harmaamustaraidallinen valkoisin sukin ja merkein. 

Toisella neitosista tiedetään olevan kysta, mitä ei löytymisen yhteydessä tietyistä syistä lähdetty leikkaamaan. Eläinlääkäri totesi, että murehditaan asiaa sitten, kun/jos alkaa vaivaamaan. Kissan elämässä tämä ei kuitenkaan ole tähän päivään mennessä näkynyt millään tavalla, vaan molemmat ovat virkeitä, pirteitä, leikkisiä ja terveenoloisia kissoja, eikä tämä ole syynä luopumiseen.

Mukaan lähtevät molemmat mahduttava kuljetusboksi, kahdet valjaat + hihnat, kaksi hiekkalaatikkoa ja halutessa kuppeja valinnan mukaan. Myös luovutushetkellä mahdollisesti jäljellejääneet ruuat, hiekat ja matolääkkeet pistetään "pakettiin". 

Luovutetaan mieluiten lähialueelle (Pohjois-Savo), ettei ajomatkan tarvitsisi olla pitkä. Kuljetus onnistuu ja onkin mieluisampi vaihtoehto, jotta samalla näkee tyttöjen ensiaskeleet uudessa ympäristössä. Yhteydenpitoa kodin vaihtumisen jälkeen toivotaan myös. 

Lisätiedot ja kuvat sähköpostilla: 

kissukat@hotmail.com

Sijainti: Varkaus, Pohjois-Savo

Kommentit (2)

Up.

 

Kissat etsivät kotia vieläkin, joten kiinnostuneet (ja asiaa kunnolla kaikin puolin harkinneet ja perheenjäsentensä kanssa asiasta sopineet <-- näin kun ei aina valitettavasti ole ja lopputuloksena toiveita jo herättänyt kotiehdokas peruu) voivat siis edelleen ottaa yhteyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat