Vierailija

Mitä mieltä olette lasikaiteista esim. lapsiperheissä? Olemme rakentamassa uutta terassia pihalle ja haluaisimme laittaa terassille lasikaiteen, koska emme halua näköalan peittyvän ja samalla haluamme kuitenkin hieman tuuulisuojaa. 

Googlasin ja etsin netistä tietoa aiheesta ´lasikaide´ ja löysin mm tällaisen sivun: https://www.facebook.com/kaidekauppa?fref=ts

Laminoitu lasi vaikuttaisi siis olevan ainakin vahvaa ja turvallista, koska sirpaleet pysyvät kiinni kalvossa. Onko teillä kokemuksia aiheesta?

Kommentit (3)

Lasi on kaikin puolin turvallista, sanoisin. Meillä on kotona lasikaide portaissa ja pieniä lapsia. 

Siihenhän ei lapsi pysty edes kiipeämään ja sitä kautta putoamaan. Mitä tulee laminoidun lasin kantavuuteen tai vahvuuteen, saa siihen pamautttaa isolla voimallla ja monta kertaa ennen kuin lasi irtoaa palasiksi. Muovikelmuhan pitää itse lasilevyn kasassa, vaikka säröjä siihen syntyisikin. Yllä oleva video löytyi myös täältä http://www.kaidekauppa.fi/blogi/, jossa oli myös verrattu pleksilasin ja lasin eroja.

Itse suosin tästäkin eteenpäin lasia. On kestävämpi ja laadukkaamman oloinen. Pleksilasi tuntuu jotenkin "halvalta" vaihtoehdolta.

 

Kyllä se mielestäni on turvallinen, kestää tavallisia kolhuja ja ei tosiaan lapset pääse kiipeämään. Lasikaide on sitä paitsi mielestäni tyylikäs ja ilmava vaihtoehto, tosin mietin miten pikkuiset sormenjäljet näkyvät... Tutun perheessä tosin on maitolasia lasikaiteissa ja niissä ei kyllä sormenjäljet näy samalla tavalla.

Onhan lasikaide esim. alumiinirungolla ihanan helppohoitoinen ulkotiloissa, voisin ainakin kuvitella. Meillä kun puukaiteet, niin niitä saa joka kevät huoltaa ja öljyä/maalata. Lasikaiteelle ei juuri muuta käsittääkseni voi tehdä kuin pyyhkiä kevyesti. En myöskään pleksilasia laittaisi, vaan pitää olla kyllä oikeaa lasia. 

Nämä ovat vain mielipiteitäni. Omakohtaista kokemusta ei lasikaiteista ole ainkaan vielä. Tule ehkä ajankohtaiseksi, kun kyllästyn noita puukaiteita huoltamaan.... selailin noita Kaidekaupan kotisivuja, tilaaminen vaikuttaa kätevältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosittelen ehdottomasti lasikaiteita - turvallinen ja helppohoitoinen lapsiperheissä. Meillä on omalla terassilla lasikaiteet alumiinirungolla ja ollaan oltu hyvin tyytyväisiä. Lapset eivät pääset kiipeämään kaiteisiin, antaa sopivasti tuulisuojaa ja kaiken lisäksi näyttää hyvältä. Ei varmasti sovi kaikkiin miljöihin, mutta meidän uuteen taloon kyllä. Googlaamalla löysin myös tällaisen sivun lasikaiteiden turvallisuudesta: http://lasikaide.wordpress.com/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat