Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän poikavauvamme aloitti rinnalla lakkoilun n. 3,5kk ikäisenä. Yösyötöt jotenkin vielä aluksi sujuivat, mutta sitten hän kieltäytyi niistäkin. Ongelmana meillä on ollut alusta asti se, että maitoa ei ole riittänyt, ja korvikkeisiin/tuttipulloon on turvauduttu alusta saakka. Maidontuloa on varmasti haitannut ja vähentänyt minun sairastelut ja sektioon liittyneet komplikaatiot, mm. haavan tulehtuminen. 

4 kk täyttäessään pojumme teki täyslakon, ja koin, että nyt en enää jaksa taistella. Se ei ole sen arvoista enää, jos molemmille tulee vain ikävä olotila, joten siirryttiin kokonaan pulloruokintaan. Ennen sitä kokeilin kaikki kikat: pesimiset, syötöt silloin kun vauva on uninen, erilaiset imetysasennot jne. Jonkun kerran ne toimivat, mutta sitten tuli seinä vastaan. Tilanne harmitti kovasti, koska olisin ehdottomasti halunnut imettää pidempään. Tietyllä lailla sitä joutui käymään "surutyötä" asian suhteen, vaikka tietää, ettei vauva lakkoile ilkeyttään taikka ettei hän välittäisi äidistään.

Niille, äideille jotka ovat samassa tilanteessa ja miettivät mitä tehdä, haluan rohkaista, että ei pitkä imetys ole se juttu, millä äitiyttä mitataan. Kyllä tärkeintä mielestäni on, että vauva saa asua rakastavassa perheessä ja kaikista hänen tarpeistaan pidetään hyvää huolta, oli hän sitten pulloruokinnassa taikka rinnoilla.

-mami83-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat