Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sivut

Kommentit (30)

Minä ostan yleensä reimatec+ haalareita joissa on hyvä hankauksen kesto, ne ovat kestäneet konttaavan 5 vuotiaan käytössä ehjinä. Yhden kerran erehdyin ostamaan Lenne-haalarin kun reimalta ei sopivan kokoista liikkeessä ollut ja myyjä sitä suositteli. kahdenviikon kuluttua haalari oli polvista puhki ja otin myyjäliikkeeseen yhteyttä, ja sen jälkeen olin maahantuojaan yhteydessä, rahat palautettiin ja hankin reiman haalarin toisesta liikkeestä.

Olisiko liikaa vaadittu kertoa lapselle, että asfaltilla ja hiekalla konttaaminen tekee vaatteille vahinkoa ja sitä pitäisi siksi yrittää välttää, jotteivat vaatteet menisi heti rikki? Kyllä lapsi ymmärtää, kun hänelle selittää, etteivät vanhemmat voi vähän väliä ostaa uusia haalareita hänen varomattomuuttaan rikkomiensa tilalle. Eikö lastenkin pitäisi oppia miettimään, miten he kohtelevat, jotta ne kestäisivät pidempään? Ja ettei rikkoutuneen tilalle automaattisesti saa uutta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä kalliin haalarin pitää kestää lapsen normaalia leikkiä.Kyllä lapsen pitää saada leikkiä, eikä varoa haalariaan. Nämä haalarit mainostavat että ne on tehty rajujakin leikkejä kestämään, siitä siinä maksetaan joten sen on vaan kestettävä

 

En tiedä missä päin maailmaa asutte, mutta ei 5-vuotiaan konttaaminen asfaltilla ole mielestäni ihan normaalia leikkimistä. Eikös leikkipaikoilla ole sitä turvahiekkaa, joka ei pyöreydessään ole niin kuluttavaa kuin muualla oleva hiekka?

Omasta lapsuudestani muistan kun vanhemmat käskivät aina lumettomana aikana minua pysyttelemään oman pihan nurmikolla. se kelpasi kun meillä oli aika suuri piha. Jos erehdyin muualle leikkimään niin heti tuli valitusta ja minut kannettiin takaisin nurmikolle. Ainakaan heidän ei tarvinnut kovin usein paikata vaatteitani.

Jos ei ole omaa pihanurmikkoa niin viekää lapset leikkimään esimerkiksi puistoon.

Tässä on yksi asia, miksi rakastan asua maassa, jossa ei tarvita välikausihaalareita (sen enempää kuin toppahaalareitakaan)! Kyllä farkutkin kuluvat puhki, mutta niitä on paljon helpompi paikkailla kuin haalareita. Sitä oikeastaan tuttavien tätä asiaa valittaessa ihmettelen, että miksi ei ole haalareita, joissa olisi polvien (ja ehkä myös takamuksen) kohdalla jotain ekstraa eli supervahvaa kangasta tms. Tai ehkä sellaiset eivät sitten kelpaa kuluttajille ulkonäkönsä puolesta.

6 jatkaa vielä...

 

Kyllä minusta on ihan normaalia, että isotkin lapset konttaavat polvet puhki. Nyt viime aikoina täällä on olleet Bay Blaid -hyrrät kova juttu ja kymmenvuotiaatkin konttaavat nimen omaan asfaltilla niiden perässä. Aika kurja ulkovaate, jos siinä pitää koko ajan varoa leikkejään - eri asia, jos on jostain erityisestä syystä "ykköset päällä".

Musta tuntuu, et vaatimukset on koventuneet ei ne haalarin polvet säilyneet ehjänä niissä ensteks-haalareissakaan. Ok, haalarit maksaa sen puolin-toisin 100e, mut mikään kangas ei ole peltiä ja ei taatusti kestä jos sitä hangataan soraista asfalttia vasten. Enkä sano ettei lasten pitäisi saada leikkiä vaan et... Elämä on :) - ja tää avatuminen tuli sit ompelijalta, joka on opiskeluaikoina tehnyt erilaisia testauksia kankaille.

Leikkipuistojen turvasora se vasta kuluttaakin polvet puhki...

Vierailija

En tiedä missä päin maailmaa asutte, mutta ei 5-vuotiaan konttaaminen asfaltilla ole mielestäni ihan normaalia leikkimistä. Eikös leikkipaikoilla ole sitä turvahiekkaa, joka ei pyöreydessään ole niin kuluttavaa kuin muualla oleva hiekka?

juu kyllä aika kovaa kulutusta haalareitten tulee kestää, mutta ei kangasta voi millään tehdä täysin kestäväksi tai sillon sen pitäisi olla haarniska...eli jos lapsi on tarrautunut kiipeillessä esimerkiksi johonkin oksaan niin kyllä se kangas repeää vaikka kuin kestävää kangas olisi...eli sitä maalaisjärkeä myös sille kuluttajalle vaik kuin harmittais rikkoutunut haalari

Reiman haalarit on kalliita mutta noilta ongelmilta välttyy kun niihin sijoittaa.Viidennet haalarit menossa mukana ja koskaan ei ole mennyt rikki,vaikka tenava konttailee missä sattuu:)

Vaatekaupan myyjänä on kyllä pakko todeta, että tulkaa ihmeessä näyttämään, jos hajoaa kohtuuttoman lyhyessä ajassa. Ainakin meidän ketjussa ollaan aina asiakkaan puolella. Välillä tosin tuntuu, että osa vanhemmista käyttää myyjien kiltteyttä härskisti hyväkseen. Taannoin tuli äiti, jonka lapsen takista (146 cm) oli hajonnut vetoketju puolentoista vuoden aikana. Takki oli muutenkin aika rähjääntyneen oloinen, mutta suostuin vaihtamaan takin vastaavaan tuotteeseen. Alkoi kaduttaa siinä vaiheessa, kun äiti tuli takaisin kassalle valittuaan 164 cm kokoisen takin. 

On myös niitä tapauksia, joissa vaate rikotaan tahallaan, kun vaihto- ja palautusaika on umpeutunut.

Kirosin juuri eilen tätä asiaa kun molemmilla tytöillä on menneet kahdet talvihousut rikki polvista tänä talvena. Ovat kyllä kovia laskemaan mäkeä ja varmasti ovat polvilteen puolet ajasta..:) Mutta harmittaahan se. Toisaalta on ihana kun telmivät sielunsa kyllyydestä.

Pipa

Vierailija

no on se turvahiekkaa on on, tosin ihan samaa normi "turvahiekkaa" on auton renkaitten allakin.

puistotäti

 

Ei ainakaan meilläpäin: täällä hiekoitushiekka on terävää sepeliä: rikkoo ihan polkupyörän renkaatkin noin vain.

Puistoissa ja pihojen leikkipaikoilla on ihan erilaista hiekkaa.

JA oikeasti: voihan niitä kullanmuruja hieman neuvoa, että miten leikitään. Ei todellakaan mikään kestä kunnolla hankaamista!

- se turvahiekan maininnut

 

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat