Vierailija

Huolestunut isä kyselee tässä poikaan liittyviä.. Eli 15 vuotias, 175cm ja n. 53kg. Ruumiinrakenne on erittäin laiha. Viimeksi kun on koulussa ollut lääkärintarkastus, oli rasvaprosentti -14. Poika syö huonosti (ei koske mihinkään salaatteihin!), yleensäkin kaiken muun paitsi pizzan kanssa on ongelmia. Nukkuu n.10 tuntia yössä (käy yleensä väsymyksen takia yöunille klo 21. Muut kiinnittävät huomiota kalpeaan, ja laihaan olemukseen mutta pojan äiti vetoaa aina siihen, että oli itse samanlainen. Myös pojan yleiskunto on mielestäni aika heikko, tosin hän on mahdollisimman epäurheilullinen. Pelaisi x-boxilla mielellään enemmänkin, mutta yleensä jarruttelen parin pelitunnin jälkeen päivässä. Kysyisinkin, että millä taivuttelen pojan ja pojan äidin labratutkimuksiin? Vai onko tarvetta??

Nimim. Huolestunut iskä

Kommentit (5)

Oisko anemiaa ja pojillakin saattaa olla epätavallinen syömishäiriö. Meidän poijan ruokahalu alkoi paranemaan liikuntaharrastuksen myötä. Eikö mikään laji kiinnosta? Voisko aatella ihan proteiinipulverilisää kun on niin alipainoinen? Ei kait siinä kun vaam viet labrakokeisiin. Tarviiko siinä mitään lupia kysellä jos olet huoltaja?

Vierailija
Ei kait siinä kun vaam viet labrakokeisiin. Tarviiko siinä mitään lupia kysellä jos olet huoltaja?
Pojalta pitää lupa tähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon ravintotiheää kotiruokaa ja vihanneksia kehiin, jos ei tuolla ala paino nousta ja olo kohentua kannattaa käydä siellä labrassa. Ei ihme, että on vetämätön olo ja alipainoa, jos pelkkä pizza maistuu...

Ravintotiheät kotiruuat ja vihannekset voidaan unohtaa, jos niitä ei väkisin pojalle syötä!! Ei siis syö normaalia ruokaa. Pitsat ja hampurilaiset kelpaavat, EI mikään muu. Poika viettää kaiket illat kotona tai anoppilassa, joten huumeet voidaan jättää pois laskuista. Syöminen on ollut aina erittäin huonoa, mikään normaaliksi luokiteltava ruoka ei maistu. Täytyy tuota labra hommaa suunnitella! Viimeksi viikko taaksepäin valitti päänsärkyä, ja äitinsä oli jo särkylääkkeitä työntämässä, mutta selvisi taas, ettei ollut syönyt kun aamulla viimeksi..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat