Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tutkimuspyyntö

 

Kiusataanko lastasi koulussa?

 

Teen Tampereen yliopistossa Pro gradu -tutkielmaa vanhemmista, joiden alakouluikäisiä lapsia on kiusattu tai kiusataan edelleen koulussa. Tavoitteenani on selvittää, minkälaista tukea vanhemmat ovat saaneet tai minkälaista tukea he kokevat tarvitsevansa taistellessaan lapsensa kiusaamisen lopettamisen puolesta.

 

Toivoisin Sinun lähettävän minulle kirjoitelman, jossa kerrot kokemuksistasi. Kirjoitelma voi olla juuri niin pitkä tai lyhyt kuin haluat eikä Sinun tarvitse ilmoittaa nimeäsi. Toivoisin Sinun kuitenkin kertovan lapsesi iän, sukupuolen sekä kuinka kauan häntä on kiusattu. Kirjoitelmassa voit pohtia mm. seuraavia asioita:

 

- Millaista lapsesi kiusaaminen on ollut?

- Miten kiusaaminen on vaikuttanut sinuun?

- Minkälaista tukea ja mistä olet sitä saanut? /Oletko joutunut taistelemaan yksin?

- Minkälaista tukea olet kokenut tarvitsevasi?

 

Näiden kysymysten lisäksi voit kirjoittaa kokemuksistasi mitä vain haluat. Myös myönteisistä kokemuksista voi kirjoittaa. Kaikki kirjoitelmat käsitellään luottamuksellisesti eikä kirjoittajan henkilöllisyys tule missään vaiheessa esiin. Kirjoitelman voit lähettää minulle sähköpostitse huhtikuun loppuun mennessä. Mikäli sinulla on kysyttävää tutkimuksesta, vastaan mielelläni. Kiitos avustasi!

 

Keväisin terveisin, Marjo Karhe

 

Kirjoitukset lähetetään osoitteeseen: kirjoituspyynto@gmail.com

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat