Vierailija

Olen vuonna -70 syntynyt Lapissa asuva mies. Olen eronnut noin kaksi vuotta sitten. Minulla on 4 lasta, joista kaksi ovat aikuisia. Haen 30-45 -vuotiasta naista pidempiaikaiseen parisuhteeseen. Halusin kokeilla seuranhakua tätä kautta, koska esimerkiksi baareista en usko löytäväni kaltaiselleni miehelle sopivaa naista.

Itse olen normaalipainoinen, sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja melko leppoisa tapaus. Luonnehtisin itseni oman tien kulkijaksi. Omia ajatuksiani minulla on tapana purkaa käveleskellessä metsässä. Sielä on helppo järjestellä päässä pyörivät asiat ja samalla mieli virkistyy.

Alkoholia käytän melko harvoin ja silloinkin kohtuudella. Harrastuksiini kuuluu eritoten metsästys. Olen myös kiinnostunut metsästyskoirien perinnöllisten sairauksien periytyvyyden tutkimisesta. Se jos joku on mielenkiintoista puuhaa. Voisinkin kutsua itseäni tuosta johtuen varsinaiseksi Sherlock Holmesiksi.

Elämässäni olen kokenut niin ylä- kuin alamäkiäkin. En ole kuitenkaan elämälle katkeroitunut. Olen sitä mieltä, että tuulilasista sitä pitää elämää  katsoa eikä peruutuspeilistä. Mielenkiinnolla siis seurailen mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Sinulta odotan etenkin alkoholin kohtuukäyttöä. Eduksi katson positiivisen suhtautumisen elämään, lapsirakkauden ja Lapissa asumisen. Minulla on ulkokoiria ja sisäkoira, joten toivottavasti et ole eläimille allerginen.

Olisitkohan juuri sinä se, jota etsin? Lisätietoja minusta saat lähetämällä viestiä sähköpstiosoitteeseeni: sevain@luukku.com

Jään jännityksellä odottamaa yhteydenottoasi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat