Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (8)

Vierailija

fluorin käyttö pitäisi kieltää kokonaan. vanhemmat, jotka katsovat tämän uutisen pitäsi tajuta, että fluorin käyttö tuhoaa lapsesi älykkyyttä ja ei todellakaan ole hyväksi hampaille, päinvastoin.

apteekista saa esim fluoritonta hammastahnaa joka sopii koko elämän ajaksi. salutemp sininen tuubi.

netistä löytyy järjettömästi tietoa fluorista ja kuinka vaarallista se on " varsinkin lapsille ja nuorille".

http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/

Vierailija

Koko elämän fluoria käyttänyt pienestä pitäen ja hyvin pärjää pitkässä matikassa, eli ei ole älykkyys tuhoutunut mihinkään.

Vierailija

Hammastahna tulee nykytiedon mukaan ottaa käyttöön heti ensimmäisen hampaan puhjettua, eli yleensä n. 6kk iässä. Silloin tahnaa laitetaan vain pieni sipaisu, ei edes herneen kokoista määrää. Miksi käytetään lähteenä 2004 tehtyä juttua? Asiat muuttuvat kymmenessä vuodessa.

Vierailija

Vanhaa tietoa hammastahnan käytön aloittamisesta. Käytön voi aloittaa ensimmäisen hampaan puhjettua 500ppm fluorihammastahnalla.

Vierailija

 Ihmettelen, mikä idea on siinä, että lastenlasteni hammaslääkäri on opastanut hampaidenpesussa siten, että hampaat pestään aamulla ennen ateriaa ja seuraavan kerran vasta nukkumaan mennessä ? Eikö hampaisiin jää vahingoittavia ruoka-aineita koko päiväksi ? Omat hampaat 75 vuotiaana

Vierailija

Kun hampaat pestään aamulla ennen ruokailua, on hammastahnan antama fluorisuoja vaikuttamassa jo aamupalaa syötäessä (olettaen tietysti, että hammastahna sisältää fluoria). Toinen syy on siinä, että usein aamupalalla nautitaan jotain hapanta (mehut, hedelmät, jogurtit, yms.), joka pehmentää hammaskiilteen pinnan noin puoleksi tunniksi. Harjatessa pehmennyt hammaskiille kuluu helposti. Tietysti voi odottaa sen about puoli tuntia, ja harjata vasta sitten, mutta harvemmin sitä nyt on aamulla ylimääräistä aikaa hammaspesun odotteluun. Kätevämpää on siis pestä ennen aamupalaa.  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat