Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tyttäreni on 10-vuotias, älykäs, monella tapaa lahjakas neiti. Hän on ainoa lapsi ja saanut valtavasti vanhempien huomiota, saanut harrastaa ja matkustaa ja kölliä kainalossa. On luettu, askarreltu, piirretty, retkeilty ja rakastettu lasta, huolehdittu kaikin tavoin. Näin luulin.

Muutama viikko sitten tytär oli eksynyt vihoviimeisellä älypuhelimellaan johonkin seksichattiin. Jutellut ja laittanut itsestään kuvia vähäpukeisena sekä "samanikäisille" että ihan reilusti aikuisille miehille. Saanut miehiltä kuvia myös ja niitä sitten näyttänyt samanikäisille tyttökavereilleen. Hänelle tuli hirveät tunnontuskat ja kertoi minulle itkien ja täristen tapahtuneen.

En tiedä, mitä ajatella. Olen niin pöyristynyt ja kauhistunut.

Kommentit (3)

Selitä seksi ja selitä myös millaisia pervoja maailmasta löytyy. Jos on miehestä mitään yhteystietoja (esimerkiksi käyttäjänimi) niin siitä vaan poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus. Kiimasina ne pedofiilit saattaa vähän liianki huolimattomasti levitellä yhteystietoja nettiin, ja kyllä nettikytät ne sieltä löytää. Normaali elämä niillä pedofiileilläkin, ja normi nettikäyttö.

Nykyään sitä seksikkyyttä markkinoidaan ihan kaikenikäisille, ja helppohan sieltä nuoren on saada vääriä käsityksiä. Tälläistä sattuu nykyään, ja kyllähän tästä sitten oppii olemaan vähän varovaisempi.

No onneksi tuli kertomaan sinulle, luotettavalle aikuiselle! 

Nykyajan naisenmalli on mediassa yliseksualisoitunut. Tyttäresi vain testasi heräävää naiseuttaan. Kyllä te osaatte taatusti laittaa naiseuden oikeisiin raameihin kun juttelette asioista avomielisesti. Kannattaa kertoa että seksi myy ja sillä myydään milloin mitäkin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni ei ole lapsia mutta tuli ihan todella kauhistunut olo kun tuntuu että 10 vuotias on niin pieni vielä. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahutunut ja hän on tosiaan vielä lapsi joka ei ymmärtänyt tekoaan ja seurauksia. Vaikka en itse ole äiti mutta mietin että olisiko lasta hyvä kehua juuri tuosta kertomisesta että jatkossakin tietää että vanhemmat on ne joihin voi tukeutua, sattui tai tapahtui sitten mitä tahansa tässä maailmassa. Suuttua ei mielestäni kannata, pitää keskustella asiasta, niin kuin aikuisen tulee tehdä ja kertoa että siveellisyyttään kannattaa vaalia. Seksuaalisuus ei ole kaikkille jaettava juttu, vaan rakkauden asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat