Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (13)

En käy vanhempien illoissa,koska ei kiinosta se sonta mitä siellä jauhetaan,samat asiat voisi hölistä puhelimessa tai laittaa lappuina kotio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todellakin käyn vanhempainilloissa ja on hyvä että niitä järjestetään. Minusta on tärkeää, että asioita voi hoitaa kasvotusten koulun ja kodin välillä. On myös ihan mukava tietää, kenen luona lapseni vierailee kouluajan ulkopuolella. Missä muuallakaan tutustuisin lasteni koulukavereiden vanhempiin opettajasta nyt puhumattakaan. :)

Kun sain kaikkiin kohtiin vastauksen, että vastau puuttuu, niin voisiko jokaiseen kohtaan laittaa kysymyksen/kohdan: ei mikään ylläolevista.

Se jälkeen pääsisi jatkamaan.

Äärimmäisen typerä "testi". Yhdessäkään kohdassa ei ollut vaihtoehtoa, joka olisi sopinut minulle: maksan retket rahassa, sillä terveyssyistä ja perheen liian vähäisen yhteisen ajan vuoksi en saatana ala mitään vessapaperia myymään etenkään täällä landella, jossa on pitkät välimatkat.

Ellei vanhempainillan ohjelmaa kerrota etukäteen, en mene. Huumeet ja aggressiot eivät kuulu perheemme ongelmiin, ei myöskään kateissa oleva vanhemmuus.

Elämä on lyhyt vietettäväksi turhissa kokouksissa, joissa ei ole aihetta ja rakennetta tai aikataulua. Yleinen lässytys hoidettakoon kunkin omissa seurapiireissä, sitä varten ei tarvita koulun tiloja ja aikaa.

Minä olen tulosten mukaan myös organisaattori. Oikeasti olen vanhempainilloissa aina hiljaa ja napisen ja raivoan sitten kotona niistä leipomisista, myyjäisistä, oman ajan tuhlaamisesta ym..

En jaksa niitä aktiivivanhempia siellä, miten jollain voi olla energiaa noin paljon ehkä monenkin lapsen vanhempainiltoihin ja niissä suunniteltujen juttujen toteutukseen.

Kävin aikanaan. Valitettavasti niissä ei käynyt niiden lasten vanhempia, joiden nimenomaan  olisi pitänyt käydä siellä. Vanhempainiltahan ei ole yksittäisen oppilaan syyttelytilaisuus vaan informaatiotilaisuus yleisistä asioista , jossa oletusarvona on se, että vanhemmat kasvattavat omia lapsiaan havaittujen virheiden kautta. Nämä samat ongelmavanhemmat puuttuvat myös urheiluseurojen talkoista , joissa kerätään varoja  juuri näiden poisjäävien vanhempien lasten maksamatta jääneisiin joukkuemaksuihin. Valitettavasti kouluaikaiset ongelmat ja vanhemmilta saadut monasti huonot esimerkit vaikuttavat monen lapsen elämään negatiivisesti koko loppuelämän.

No oli kyllä ihan paska testi. Ei kunnollisia vaihtoehtoja normaaleille ihmisille ja kysymyksiäkin oli kokonaista kolme:O Eihän tuolla nyt voi mitään määrittää.

Oli taas vedetty niin vitsiksi juttu, etten jaksanut paria kohtaa pidemmälle lukea.

Kommentoin siis hiukan jutun ohi lukematta sitä... Käykää hyvät vanhemmat vanhempain illoissa. Siellä puhutaan paljon asiaa mitä ei muuten kuulisi. Siltikin enemmistö päättää jäädä kotii ja omista kokemuksistani löytyy jopa niinkin huono saavutus kuin neljä paikalle saapunutta yli 20 oppilaan vanhemmista. Opettaja kyllä totesikin, että se kuvaa hyvin kasvatuksen tasoa jota moni lapsi kotonaan saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat