Seuraa 

Kommentit (8)

Kun tyttäreni oli ekalla koulussa niin hän oli muutaman viikon koulun jälkeen kerhossa mutta sitten hoitaja oli sitä mieltä että tyttäreni on valmis olemaan yksin kotona.Tein päätöksen että koitetaan miten menee ja hyvinhän se meni.Nyt tästä on kulunut 16v ja tyttäreni on 2 pienenlapsen äiti eikä hänestä ole ollut ikinään mitään harmia vaikka monet pelkäävät että jos lapsi saa olla vapaasti yksin niin niistähän ne hulttioita tulee.Kaiken ydin on keskustelu ja lapsen kuuntelu.

Joo,en saanut lapsille iltapäivä hoitoa järjestymään,joten sain karenssin,koska en pystynyt aloittamaan kuntouttavaa työtoimintaa,9e/päivä.Ei riittänyt perusteluksi se,ettei ole kulkemis mahdollisuutta melkein 20km päähän ja lapsille ei ole hoitopaikkaa ilta päiväksi.Eskareita/eka-luokkalaisia ei saa jättää yksin kotiin,mielestäni se on edes vastuutonta,siksi sain karenssin.Kuinka 6-7.v.voi ottaa vastuun itsestään ja olla monta tuntia yksin kotona,kun siihen ei kykene kaikki aikuisetkaan.Ei ole ihme,että joistakin lapsista tulee ns.vaikeita ja ahdistuneita ihmisiä,kun yhteiskunta kohtelee näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KYLLÄ! Ottakaa mallia Ruotista joss on "föris" ja "eftis" koska lasta ei saa jäättää yksin alle 10vuotiaan! Turvattu kerho lapselle ja vanhemmat voivat olla rauhassa töissä!

Ekaluokkalainen tarttee kerhopaikan, tokaluokkalainen pärjää muutaman tunnin kyllä itsekseenkin ja kavereiden kanssa kotona. On sitä ennenkin pärjätty. Nykylapset stressaantuvat, kun koko ajan on joku aikatauluttamassa ja määräämässä. Ei ihme, että niistä tulee vätyksiä, kun eivät opi itse tekemään mitään.  

Johan on paapominen mennyt uskomattomaksi? Vai että pitää olla kalenterit täynnä lapsellakin kaikkea ohjelmaan aamusta iltaan?

Sekin vielä, että jos ollaan pois töistä mutama tunti koulussakäyvän lapsen syystä, niin siitäkin saa palkkaa kelankautta? Miten lapsille sitten menee se itsenäisen oppimisen perusteet perille jos ei heti koulujen alettua sitä aleta toteuttamaan eräänä kasvatuksen vaiheena?

Talouskasvun idea ei ole paapomisen lisääminen vaikka jotkut ovat sen näin ymmärtäneet.

On niin naurettavaa selittää, kuinka ollaan me ennenkin selvitty ilman iltapäiväkerhoja. Niin on lapset kuin aikuisetkin muuttuneet siitä, kun täällä kirjoittelijat olivat eka-tokaluokkalaisia. Ei ollut 18v tappopelejä, joita valveutuneet vanhemmat muruilleen ostelevat, ei ollut taivaskanavia joilta voi katsoa tasan mitä tykkää, vaikka lupa olisi lasten ohjelmiin. Ei ole kylä joka nykyään kasvattaa, kyllä ne on ne omat vanhemmat, jos on tuuri. Kyllä tässä maailmassa kannattaa kasvattaa omia kontaktejaan, jotta jotenkin saisi kasvatettua sen kylän joka kasvattaa! Jos joku haluaa tässä maailmassa laittaa lapsensa jo ekaluokkalaisesta kasvamaan pikavauhtia aikuiseksi, niin omapa on häpeänsä. En minä lapsiani hyysää, mutta iltapäiväkerhoon menosta ei keskustella, sinne mennään. Ei siellä iltaan asti olla, mutta 5 tuntia yksin kotona päivittäin on taatusti liikaa alakoululaiselle joka on tullut eskari-pumpulista, sen lisäksi että se on heitteillejättö!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat