Seuraa 

Meidän poika on nyt 1v6k ja tällä hetkellä hänelle sopii tuo gefilus maito.Pienempänä joi niitä apteekin maitoja.Olen antanut myös hyla maitoa mutta sylkee sen pois.SITTEN kun on sitä 1%maitoa siitä pamahtaa peppu ihan punaiseksi.Nyt on semmoinen pieni pohdinta mitä maitoa otetaan reissuun mukaan(2vkphuketissa).thaimaassa myydään tota soija maitoa mutta uskallanko antaa ja minkä makuista se on?Tietenkin voitais täällä sitä vähän kokeilla.Tämä allergia on sellainen juttu että varovainen pitää olla.

Kommentit (6)

Siis lapsesi juo normaalisti Gefilus-maitoa, vaikka on maitoallergikko? (Eikö Gefilus ole kuitenkin ihan lehmänmaitoa, jossa on ihan samalla tavalla proteiineja kuin muissakin lehmänmaidoissa - samoin hyla-maito?) Onko sinulla tietoa, mistä voisi johtua, että Gefilus käy - vai onko maitoallergia jo parantunut?Soijamaidon lisäksi löytyy riisi- ja kauramaitoa, jotka säilyvät pitkään, kannattanee kokeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim näin lääkäriltä jolla kävimme viimeksi:jos on kanamuna allergia niin usein on myös atooppinen ihottuma ja silloin reagoi helpommin eri ruuille.Eli hyvin sekavaa ollut meidän kohdalla.Testit osoittaa vain ton maito ja kanamuna allergian mutta iho on kuin karhunkieli.Atooppiselle iholle on juuri se ilmeistä että reagoi herkemmin kaikille kun ns terve iho.Kesällä kun olimme tuolla romaniassa niin pojan iho oli kuin pumpulia ja ei mitään läiskiä tullut vaikka söi kaikkea.Eli se aurinko ja merivesi teki kuulemma hyvää iholle.Naureskelin että kun lapset " lillunut " lapsivedessä sen 9kk ja niillä ihana pehpoinen iho kun ne syntyy niin mistä saisin sitä lapsivettä jotta voisin sivellä sitä lapseeni.No se oli leikkiä.Nyt vain rasvataan ihan apteekin rasvoilla.

HYVÄÄ ALKAVAA VUOTTA JA TOIVOTAAN ETTÄ KESÄ TULEE PIAN.

Tiedän kyllä mitä tuo gefilus on, totta tosiaan maitoa.Ja allergia testit osoittaa että poika on maidolle allerginen.Jännää on tosiaan se että gefilus on ainut mistä ei iho reakoi ja eikä mene vatsa sekaisin.Lääkäri oli myös ihmeissään.Että näin meillä.Mummi oli antanut tänään maistaa hyla jäätelöä ja nyt on kroppa kukikas.Olis muuten kiva tietää onko muilla näin.Meillä on neljä poikaa ja muilla ei ole koskaan ollut mitään allergiaa.

hyvä tietää että noinkin voi olla. Meidän moniallergikko (3-v.) on allerginen myös maidolle, mutta toiveikkaana odotellaan, että joskus alkaisi sopia. Tuohan olisi hienoa, jos olisi edes joku maitotuote, joka joskus sopisi.

Alle vuoden ikäisenä joi apteekin maitoa.1v aloitimme gefilus maidolla.

Hyla maidon mausta ei vaan tykkää.On myös kanamuna allergia.Eli nyt kun lähdemme 2vk reissuun niin mietin sitä maito puolta.Lääkäri sanoi että ei haittaa jos lapsi ei saa kahteen viikkoon maitotuotteita.Sain vinkkejä että phuketissa on tuota soija maitoa joten kyselin täällä sen mausta.Eli jos lapsillanne on ollut maito allergiaa niin on varmaan kokeiltu eri maito lajeja!NO nyt sitten kokeilin sitä soija maitoa mutta ei pikku herralle maistunut.Se olis ollut vaan " iisi" maito kun ei tarvitse säilyttää kylmässä.Ja poika olis voinut syödä vaikka sitten murojen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat