Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei!
Olemme alkaneet keräämään eilen 1.5 allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen, joka vaatii isän huoltajuusoikeuksia tasavertaiseksi äidin oikeuksien kanssa. Suomen nykyisten ikivanhojen huoltajuuslakien takia äidillä on liian hyvät mahdollisuudet pilata isän ja lapsen suhde. Käykäähän ainakin lukemassa ja jos olette samaa mieltä/asia on tärkeä jne.., allekirjoittakaa ja jakakaa aloitetta facebookissa ja missä tahansa.
Aloite löytyy osoitteesta: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/322

Kommentit (2)

Miksi teidän keskustelusivuilla sensuroidaan kommentteja kiinnostuneilta asiasta?

Esimerkiksi kysymykseni, jossa kysyin tarkennuksia teidän aloitteeseen, kun en sitä ilmeisesti teidän jo muutenkin niin sekavasta aloitteesta ymmärtänyt poistettiin... 

 

Oletan että teidän aloite onkin yhden ihmisen subjektiivinen näkökulma ja jonkinlainen kostonhimoinen vendetta.

Kysyn tässä kuitenkin vielä, että miten olette ajatellut isän oikeuksien muuttuvan lapsilisiin? Miten elatusvelvollisuus jatkossa jaettaisiin? Miten jos etävanhempi ja lähivanhempi on hankkimassa vaikkapa pyörää lapselle, ja välit ovat riitaisat, niin mummoko maksaa vai miten asiasta sovitaan jos elatusvelvollisuutta ei enää vanhemmilla olisi, vain oikeuksia?

 

Sitten se suullinen sopimus.. Mielestäni näin tärkeät asiat kirjoitetaan aina paperille. Joka tapauksessa vaaditte, että äidin pitäisi noudattaa suullista sopimusta. Onko näin myös äidin ollessa etävanhempi (tapaava vanhempi)? Miksi isän ei tarvitse noudattaa suullisia sopimuksia?

 

Haluan meille parempia oikeuksia, en kuitenkaan suostu kirjoittamaan mun nimeä paperiin alle, jos mun kysymykset moderoidaan teidän toimesta pois. Olen harkinnut jo oikeusasiamiehen ilmoitusta teidän moderoinneista, kun ne loukkaa sananvapautta.

Onko teillä millainen tausta? Kun vähän googlettelin, niin sen perusteella vaikuttaa että varaedustaja on kirvesmies tms ja edustaja on koulukäynninavustaja? Pitääkö paikkaansa?

Minunkin mielestäni kansalaisaloite oli sekavan oloinen enkä oikein ymmärtänyt mihin sillä pyrittiin.

Kuuntelin myös radio rockin haastattelun ja sielläkin tuntui, että aloitteen tekijä puhui ympäripyöreitä. Kertoi haluavansa vaikuttaa lakiin vaikka juontaja juuri sanoi, että laki on kaikille sama mutta käytännössä hän oli havainnut eroja.

Aloitteen sekavuuden lisäksi uskottavuutta söi lukuisat kirjoitus- ja kielioppivirheet aloitteessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat