Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oon kuullut paljon, että e-pillereillä saa isommat rinnat... Ja nähnytkin! Mun kaveri kanssa käyttää, ja sille kasvanut ihan hirveen isot!:D Mutta, voisitteko kokemuksesta vastata pariin kysymykseen..?
Mikä merkki olisi parasta?
Montako kertaa päivässä syödään pilleri, mihin kellon aikaan?
Jos lopettaa käytön, tuleeko jotain haittavaikutuksia?
Ja jotakin muutakin tarpeellista tietoa näistä!

Ja tärkeä kysymys!! Saako ilman mitään reseptiä, että voiko mennä vain apteekkiin ostaan? En meinaan haluis mitään, että äiti kyselisi että miksi ja mihin tarkoitukseen, kun kuukautisiin en tarvitsisi, että rintoja vain haluisin kasvattaa, että tarviiko mitään special toimenpiteitä näiden ostamiseen jos on 15-vuotias?

Kommentit (3)

Vierailija

Voi kuule, oot vielä lapsi!

Rintasi ehtii vielä kasvamaan ilman pillereitäkin....

Samaa mieltä:) Kyllä ne kasvaa vielä, ei mitään kiirettä:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

E-pillerit ovat lääkkeitä, joita voi saada vain lääkärin määräyksestä reseptillä. Niiden käyttöön liittyy myös riskejä ja haittavaikutuksia, toisilla jopa hengenvaarallisia. Toisilla e-pillerit saattaa aiheuttaa pientä turvotusta jolloin tiettyyn aikaan kuukaudesta rinnatkin tuntuvat vähän isommilta, toisilla ne aiheuttavat painonnousua mikä näkyy myös rinnoissa mutta kaikilla rinnat ei suurene ollenkaan vaikka käyttäisivät e-pillereitä, eikä niitä ole siihen tarkoitukseen suunniteltukaan vaan hormonaaliseen raskaudenehkäisyyn. Eli ei niitä turhaan kannata käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat