Vierailija

Kun ei kerran Suomessa saa puhua tiettyjen rikollisten maahanmuuttajien taustasta oikeilla sanoilla, niin kutsuttakoon heitä vaikka tässä esimerkissä negrahimeiksi. Vantaalla, Myyrmäen seudulla ja melkein koko M-radan varrella asuu tämmöistä väkivaltaista roskaväkeä jotka uhkailevat, hakkaavat ja puukottavat ihmisiä. En tarkoita että kaikki ulkomaalaiset ovat rikollisia, mutta pieni paskasakki ulkomaalaisista on niitä jotka tekevät rikoksia. 

Tämmöinen roskaväki pitäisi laittaa saman tien sähkötuoliin tai muuten tuomita jonkin sortin kuolemanrangaistukseen yhteiskunnan toimesta. Kuinka monta raiskattua suomalaisnaista tai -tyttöä, puukotettua vanhusta tai kadulla hakattua perheenisää vielä pitää tulla ennen kuin nämä mutiaiset voidaan karkottaa tai ottaa kovat tuomiot käyttöön?

Jos mudiaisjengi tekee rikoksia, saa näitä rikollisia haukkua millä sanoilla tahansa ilman että se on rasismia. Raiskaus on paljon pahempi teko kuin esimerkiksi neekeri-sanan käyttö mamuraiskaajasta. En hyväksy rasismia, mutta rikollisia saa kyllä kohdella heille kuuluvalla tavalla eikä jonkun mielestä ruma sana ole mitään verrattuna väkivaltarikokseen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat