Vierailija

Jos ei usko sitä että maahanmuuttajamiehet raiskaavat Suomessa, kannattaa lukea edes Aamulehden uutinen.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194739798588/artikkeli/karu+tilasto+lahi-idan+miehet+syyllistyvat+suomessa+raiskauksiin+halyttavan+usein.html

Uutisen kirjoittamisen jälkeen maahanmuuttajia on tullut lisää ja raiskaukset vain lisääntyvät. Pitäisi riittää että meillä on ennestään suomalaisia raiskaajia. Tarvitaanko maahan päästää keitä tahansa vain sen takia että ollaan vieraanvaraisia? Monen maahanmuuttajan mielestä Suomi on hölmölä eikä mikään ihme.

Kommentit (2)

Vierailija

Rajat kiinni vain, irti EU:sta, Soinista poppamies ja oravannahat takaisin? Kaikella on hintansa, ja tuota hintaa minä en kyllä ole valmis maksamaan.

Vierailija

Oletan että syynä on täydellisesti puuttuva informaatio niille ulkomaalaisille jotka maahan tulevat. Jos ihmisellä on normaali äly, hän uskoo - vaikka ei sisäistäisikään tai ymmärtäisikään - kun sanotaan että täällä on tasa-arvo eikä naisiin käydä kiinni yhtään sen enempää kuin lapsiin tai miehiin tai vanhuksiin, tai vankeutta tulee.

Kuka Suomessa on vastuussa maahan tulevien ulkomaalaisten informoinnista? Sanotaanko ulkomaalaisille että 'maassa maan tavalla tai maasta pois'?

Tuleeko muuten vankeutta ensi kertaa raiskauksesta tuomitulle? Jos ei niin miksi ei?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat