Vierailija

mä en ois uskonu ikinä kirjottavani mietteitäni, joita en ääneen uskalla sanoa tälläselle foorumille. Oon kumminkin pari päivää pohtinu elämääni. Elän ns. ihanassa suhteessa, meillä ei ole yhteisiä lapsia. Elämä on seesteistä, ihanaa miltein parempaa kuin voi olla.. en oo koskaan ollut näin hyvässä suhteessa. Vaikka tätä on reilu puolivuotta vasta takana. Salama rakkaus, nopea yhteen muuttaminen. Kaikki toimii.. Mies tekee kaikkensa että  mulla on hyvä olla - ja toki toisinpäin. Mutta silti mietin kannaattaako tämä.. Mulla meni omaan perheenseen välit tämän miehen takia, koska mun perhe ei hyväksy miestä yhden aika ison jutun takia.. tämä juttu ei näy meidän arjessa kuin silloin tällöin - mutta itse en katso tätä pahalla.. huonompikin voisi olla miehen pahe. Hän ei ole alkoholisti, vaan kannabiksen käyttäjä. Mutta se miksi pohdin että onko tämä kaikki mun rakkauden? arvoista.. ensinnäkin menetin perheeni.. ja yhdessä välissä mies totes että jos hän vain saisi niin ottaisi koska tahansa exänsä ja poikansa takaisin.. Se ei kumminkaan ole mahdollista koska elämä ei ole niin vaaleanpunaista. Löysin miehen yöpöydän laatikosta pienen pussin, joka oli täynnä exän lähettämiä rakkauskirjeitä ja kuvia heistä.. tuntuipa pahalle, helvetin pahalle.. Ex ei kumminkaan muute kummittele meidän elämässä ja he eivät ole tekemisissä. Mieheni ei mm. näe poikaansa koska exällä on yksinhuoltajuus. Ja pahin shokki oli että mies tuumas, että joskus haluaa kanssani myös yhteisiä lapsia muttei koskaan naimisiin. Mun unelmissa kumminkin ois häät ja en taas niin enää lapsista tiedä..mulla on kumminki kaks ihanaa omaa lasta.

 

 

ähh kommentoikaa!! jakakaa ajatuksia.

Kommentit (2)

Mielestäni, toisin kuin kirjoitat, mies ei "tee kaikkeaan jotta sinulla olisi hyvä olla". Kyllähän hän tietää, miten sinuun sattuu, kun hän sanoo koska hyvänsä ottavansa entisen naisensa ja poikansa takaisin. Ei satuttaminen ole hellimistä eikä hemmottelemista.

Tee lista miinuksista ja plussista nykyisessä tilanteessasi. Sitten varustat jokaisen miinuksen 2 pisteellä ja lasket yhteen. Plussa on vain 1 pisteen arvoinen, lasket nekin yhteen. Ja sitten teet ratkaisusi. Mielestäni pääasia olisi, että et myöhemmin tätä aikaa - tätä arkipäivää sellaisena kuin se on - pitäisi hukkaan heitettynä aikana elämässäsi. Sillä jos niin käy, se on todella sääli.

Jos sitoutuminen ei ole täysin 100%:sta, kannattaisiko nostaa kissa pöydälle ja tarkastella koko juttua uusin silmin. Olet selkeästi enemmän sitoutuneempi mieheen kuin mies sinuun, sillä entisensä taakse lakaissut mies ei todellakaan säilyttele käden ulottuvilla kuvia mistään eksästään. Mies ei ole vielä päässyt yli hänestä, ja kuvien säilyttely kertoo juuri siitä. Mulle ei ainakaan tarvitsisi tulla sanomaan, että ottaisi eksänsä heti takaisin jos vain saisi - silloin olisi miehellä kaksi takaisinpyyntöä odoteltavanaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat