Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jääkaapissa on puolikas kirjolohi, pää ja ruodot on vielä kiinni. Toinen file syötiin tänään smetanan kanssa, mutta mitä huomenna? Ei keittoa kuitenkaan.

Kommentit (9)

salaattia.

Kalaa, riisiä, suolakurkkua, tuorekurkkua, hmp, jäävuorisalaattia ja leivot kaveriksi sämpylöitä. Jälkkäriksi vaikka kiisseliä.



Tai sitten teet lohikiusausta. Voi, mun alkoi kyllä tehdä mieli tuota salaattia ja uunilämpimiä sämpylöitä... hmmmmmmmm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


-lohifileet vuokaan (mulla oli semmosia Pirkan valmispaloja)

-1 pss katkarapuja päälle

-viimeiseksi semmonen olikohan Knorrin lohikastikepussi sekoitettuna 2, 5 dl ruokakermaa



Uunissa paistoin 200 asteessa ehkä puoli tuntia. Oli hyvää, taaperokin söi aivan innoissaan.


lohifile maustettiin pippurilla ja suolalla. Otin paistopinnan pannulta ja laitoin vuokaan. Lohen päälle sekoitetaan tahna:



juustoraastetta, kananmuna, vähän sipulia, teelusikka sinappia ja pari rkl kaprista silputtuna.



Uuniin 220 astetta kunnes kuorrute hyvän näköinen.



Oli todella hyvää!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat