Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (3)

- Selvisin, kun tein lukujärjestyksen kuukaudeksi kerrallaan. - ruoka-ajat - ulkoilu - neuvola - siivous päivä - kauppalista - ym.

- Tein iltaisin esim. 2 kg jauhelihasta liha pullia ja samalla hautui 2 kg karjalanpaistia hellalla. Rasioissa pakkaseen, niin oli taas mitä lämmittää.

- Etsin piirakka ohjeita, joissa aineet vain sekoteltiin ja uunipannullinen riitti pidempään.

- Lapsen nukahdettua tein perunakeiton ja kiisselin illalla valmiiksi, huomiseksi.

- Lelut kerättiin joka ilta lapsen kanssa. Muuten ei opita korjaamaan omia jälkiä.

- Kun äiti keitti, lapsi keitti ja kauhoi kulhossa leegoja tai purkin kansia.

- Kipeälle lapselle annoin lääkettä pullosta jossa oli liimattuna Muumi Mamma, sitähän muumitkin otti ;)

- Käyttäkää läheisiä ja naapureita apuna.

tv. Äitiliini

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla on tosi fiksu kummityttö, aina luokkansa parhaita, mutta myös taiteellinen, musikaalinen ja erittäin sosiaalinen nuori nainen. Hänen kaksi sisarustaan eivät ole sen huonompia, eli onnistuneita nuoria ihmisiä koko porukka.Kun he olivat pieniä, heidän äitinsä syötti heille (aika tiuhaan toistensa jälkeen syntyneille) aamupuuron yhdestä isosta kulhosta telkkarin lastenaamuohjelman äärellä, siksi että aviomies ei ollut työnsä takia aamutouhuissa mukana ja äiti yksin, ja siksi että siten sai aikaan pehmeän ja mukavan alun päivälle, ilman 'istu selkä suorassa ja ota kyynärpäät pois pöydältä äläkä maiskuta' -ohjeita.  

Eli: jos voitte stressiä vähentää siten että ei kaikkia super-kasvattaja-ohjeita ota niin tosissaan silloin kun vähemmän pedagoginen on kätevämpi vaihtoehto, tehkää niin. Älkää uskoko että lapsenne (lapsenne kehitys) ei anna teille anteeksi tälaisia laistamisia normeista. Yhtä asiaa ei kuitenkaan saa tehdä: ei saa käyttää ruumiillista kuritusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat