Vierailija

17 vuotias tyttöni haluaisi lähteä samanikäisen kaverinsa kanssa kreikkaan halvalla äkkilähdöllä. Molemmat ovat täyttämässä tänä vuonna 18 mutta molemmat syntyneet loppuvuodesta ja silloin on matkat pirun kalliita. Luotan kyllä tyttöön eikä ole mitään tyhmyyksiä tehnyt , mutta silti tässä mietin että uskallanko päästää lähtemään?

Kommentit (5)

En päästäisi.

Mietippä jos tapahtuu jotain, niin miten autat, kun lapsesi on tuolla jossain 'huitzinnevadassa' asti.

Ja kahdestaanko nämä olisi lähdössä?

Miten kaksi ala-ikäistä pääsee edes ulkomaille ilman ketään huoltajaa? mietimpähän vain...

Kerkeää siis myöhemmin, kun on oikeasti täysi-ikäiseksi tullut. Kerää rahat kokoon ja menee silloin loppuvuodesta, tai sitten odottaa ensikesään. :)

Eriasia olisi jos joku aikuinen lähtisi sinne reissulle mukaan, sitten päästäisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En päästäisi, kuten sanottua joku aikuinen tarvitaan mukaan. Vaikka eri hotelliin asumaan mutta kuitenkin samalle matkalle! Voit kysyä vaikka matkatoimiston suositusta kahden ala-ikäisen matkustamisesta. He aivan varmasti kehottavat ottamaan huoltajan mukaan. Voit perustella kantasi nuorille ulkopuolisen ammattilaisen antamalla suosituksituksella.

Mukavaa ja turvallista matkaa kaikille :)

Mielestäni voit hyvin päästää. Tuossa iässä itsekkin kävin reilaamassa ja kivaa oli. Eikä se 6kk lisä ikä mitään auta, ja maa on suht turvallinen. Lomakohteeksi vaan joku mummo paratiisi niin tytöt pärjäävät hyvin :) päästä vaan hankkimaan kokemuksia :)

Tottakai päästät! Ei kaikkea vastuuta tarvitse siihen 18-vuotispäivään odottaa, sitä voi ja kannattaakin antaa teinille vähitellen ennen sitä.

Minä olin tuossa iässä ollut jo vuoden ulkomailla vaihdossa ja reissannut sen jälkeen kaveriporukalla ulkomaille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat