Vierailija

Haluan ilmaista huoleni yhdestä asiasta: lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä yleensäkin.

Se vaikuttaa koko elämään, kuten myös koulukiusaaminen.

Suututtaa ja vihastuttaa tosi röyhkeät hyväksikäyttäjät.
Osa hyväksikäyttäjistä tekee sen todella julkeasti toisten ihmisten silmien edessä ja nöyryyttää kohdettaan. On myös henkistä raiskaamista, raiskaaminen ei aina tapahdu fyysisesti.

Varjele lapsiasi ja varoita, joohan. Luottamus. Tärkeä juttu.

Pedofiili, sadisti tai paha ihminen voi julkisesti nöyryyttää kaikkien ihmisten nähdessä ja kukaan ei tajua tai puutu asiaan. Taitava. Voit tajuta vasta tilanteesta päästyäsi mitä todella tapahtui. Millainen ihminen tekee tuollaista, se saa tyydytystä siitä! Jotkut pahat ihmiset nauttivat siitä, että on yleisöä!
Kaikki ovat sokeita.

Piilotettu henkinen raiskaaminen ja nöyryyttäminen ei ole oikein. Hyväksikäyttäjät tunnistavat keitä on jo käytetty hyväksi tai kuka olisi sopiva luottavainen uhri.

Ne pitävät tyhmänä ihmistä, joka luottaa. Kyllä se on kuulkaa perusjuttu, että haluaa uskoa hyvään. Kaikki eivät vaan ole hyviä. Joskus on sokea ja väsynyt ja tulee nöyryytetyksi ja joutuu toisten vallankäytön nappulaksi.

Myös arvostetussa asemassa olevat ihmiset pystyvät tekemään paljon pahaa. Valta kai suojelee ja näytteleminen. Kukaan ei halua uskoa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat