Vierailija

Poika on ollut pari vuotta integroidussa ryhmässä tukilapsena, siis ihan terve normaali poika. Ensimmäinen vuosi meni ilman että kotona huomattiin että oli erityisryhmässä. Syksykin oli ihan OK, eikä nyt keväälläkään suurempia ongelmia ole ollut. Joskus ottaa kovinkin raskaasti kun suunniteltu asia ei mene niinko piti mennä. Tai hänen keksimä idea ei vaan onnistu, esim leffailta puoli kahdeksalta illalla. Liittyy myös ikään ja luonteeseen, en täysin syytä ryhmää.

Olen odottanut kuitenkin että eskari alkaa ja pääsee normaaliin ryhmään. Saa uusia kavereita, parin hyvän terveenkaverin lisäksi. Eikös ne nyt päiväkodista sitten ilmoittanutki että poika ei mahdu eskariryhmään vaan osa käyttää päikkyryhmän ovea/eteistä ja on sielä kirjoilla. Syytä eivät kerro, miksi juuri meidän poika? Ainoastaan kun talon tutut lapset ja kaverit menee.

Kuulemma saa leikkiä eskariosastolla ja eskarit toisella osastolla. En vaan pysty luottamaan tähän. Jos ne hyvät kaverit on jo sielä niin sielähän ne leikkii. Nämä kaverit kun eivät ole tulossa samalle luokalle, luokkajako tehdään osoitteen perusteella. Haluaisin että kaverustuis myös muiden kanssa..

Joutuuko nukkumaan päikyn sängyissä, kun muut saa kuunnella pitkiä satuja patjoilla pötkötellen. Epäreilua kehityksen kannalta kuunnella pieni hetki muumisatua jonka jälkeen nukutaan. Toiset kuuntelevat oikeesti pitkiä kirjoja/satuja jotka kestävät viikon pari.

Entäs syöminen eskarit käyvät koululla syömässä. Missäs tämän päikky/eskari ryhmän lapset syövät? Tähän en saanut PKjohtajalta vastausta. Toinen odottaa eskari vuodelta ainoastaan sitä kun pääsee koululle syömään.

Sainpahan nyt tänne täristyä. Päikky on kiinni ja asiaan voi palata sitten vasta elokuussa... ÄRGHHH... Oisinpas tiennyt, niin olisin laittanut viereiseen päikkyyn eskariin. Sielä on kuitenkin ne kotikaverit jotka on tulossa todnäk samalle luokalle...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat