Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä hakusessa Minean kaksoisveljelle nimi..Haluaisin laittaa Mikael tai esim.Eevert..mitä mieltä? Olisiko teillä vaihtoehtoja? Auttakaa..pojan nimet hakusessa ja jotenkin pitäisi tuohon Mineaan käydä kun on kaksoset..

Kommentit (12)

Yleensähän kaksosten nimet ovat kovin samanlaiset tyyliin Mikko ja Minna tai Tiina ja Timo, Niina ja Niko. Itse kannattaisin hieman erilaisia nimiä myös kaksosille. Kivoja nimiä molemmat, joita olet miettinyt! Minean kanssa aika kiva voisi olla myös Albert tai Aleksi, ehkä Ilari tai Kasperi. Nämä on aina niin yksilöllisiä ja jokaisen vanhemman omia asioita, että ei näitä voi muut sanoa miten pitäis tehdä ja mitkä nimet lapsile antaa. "Lapsen näköinen nimi" on se mikä tuntuu hänen kohdallaan oikealta. Onnea pikkuisten omille nimille ja enkeleitä elämäntielle!

Meillä kaksospojat ja nimenomaan halusimme erilaiset nimet, jotta ovat nimiltäänkin yksilöitä. Samoin katsoimme, että nimipäivät ovat eri aikaan vuodesta - kun synttärit ovat yhteiset, nimipäivä on ollut pieni "oma juhla", jota perheen kanssa on vietetty ja nimpparisankari on saanut olla yksin keskipisteenä. Ja samalla se toinen on oppinut ymmärtämään, että tää on sen toisen juhla, enkä minä saa esim. lahjaa (pientä tosin, mutta silti) vaan se kuuluu vaan sille toiselle.

Nyt kun lapset ovat isompia, on tosi mukavaa, että nimet ovat erilaiset, koska kunditkin ovat erilaisia yksilöitä, eivätkä osa mitään pakettia.

Eli: valitse nimi jonka valitsisit pojalle, jos poika olisi sinun ainoa lapsesi. Unohda se mätsääminen siskon nimen kanssa. Tytölle Minea on hieno nimi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Edelliseen vielä lisäyksenä, että sitä nimeä minkä nyt annat, lapsi kantaa lopun elämäänsä, eikä hänen elämänsä perimmäinen tarkoitus ole varmaankaan olla söpösti yhteensointuva siskon kanssa.

Tuo Minea ja Albert olisi myös kiva..eihän sen nimen toki tarvikkaan olla samantyylinen kaksosilla..mutta edelleen kaipaan vinkkejä..

T:Minea ja...

Minea ja Antti

Minea ja Joona

Minea ja Matti

Minea ja Eemil

Minea ja Pauli

Minea ja Roope

Minea ja Aukusti

Minea ja Pekka

Minea ja Lauri

Minea ja Mikko

Minea ja Mauri

Minea ja Juuso

Minea ja Matias

Minea ja Samuel

Minea ja Oliver

Minea ja Niklas

Minea ja Nuutti

Minea ja Joakim

Minea ja Patrik

Minea ja Onni

Minea ja Oskari

Minea ja Sakari

Minea ja Teemu

Minea ja Taavi

Minea ja Jaakko

Minea ja Aleksi

Minea ja Daniel

Minea ja Elmeri

Minea ja Henrik

Minea ja Iiro

Minea ja Jussi

Minea ja Kaapo

Minea ja Kalle

Minea ja Kasimir

Minea ja Olli

Minea ja Paavo

Minea ja Riku

Minea ja Roni

Minea ja Tomi

Moritz? Mikael? Maximilian (melko harvinainen vain Suomessa)? Aaron? Aston? Eeli? Aamos? Noa? Nimiähän löytyy. Tuo Albert kuulostaa minustakin aika ihanalta yhdistelmältä, mutta paras lienee se nimi, joka tuntuu oikealta vanhemmista. Meillä muillahan näitä mieleipiteitä riittää pilvin ja pimein.

Vierailija

Meillä hakusessa Minean kaksoisveljelle nimi..Haluaisin laittaa Mikael tai esim.Eevert..mitä mieltä? Olisiko teillä vaihtoehtoja? Auttakaa..pojan nimet hakusessa ja jotenkin pitäisi tuohon Mineaan käydä kun on kaksoset..

 

Mirko

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat