Vierailija

Harkinnassa muutto kerrostaloon. Miten hoidatte pyykin kuivatuksen? Telineellä makkarissa/eteisessä/kylppärissä vai laitatteko kaiken kuivausrumpuun? Pihalle vienti ei ole meillä mahdollista. Miten iso perheenne on - olisi kiva taustatieto. Kiitos etukäteen vastauksista! t.Uuno

Kommentit (2)

2 hlöä ja pyykkiteline millon missäkin, väillä olkkari tai makkari, joskus parvekkeellekki sullottu, kuivausrumpua ei oo... Äkkiäkös sen telineen siitä johki oven taakse kasaa piiloon ku vieraat tulee, ja voihan sitä aina hyödyntää pesutuvan kuivaushuonetta...

Ei ole mikään ongelma, yleensä melkein kaikissa kerrostaloissa on talon puolesta pesutupa, jossa tarvittavat pelit ja vehkeet. Lukon takana yleensä, eli ei pitäisi päästä kenenkään epäilyttävän pyykkejä pöllimään. 

Meillä kolme-, pian 4-henkinen perhe ja pestään kaikki pyykit pesutuvassa, ei edes ole omaa konetta tällä hetkellä kun se on niin kätevää (asutaan ekassa kerroksessa ihan kuin rivarissa ja pesutupa samassa kerroksessa n. 20 metrin päässä ehkä käytävän päässä). Siellä kaksi isoa talouskokoista pesukonetta (olisko 9 kg isompi ja pienempi 7 kg) ja kuivausrummut, mankeli yms. Kaksi isoa kuivatushuonetta, joissa saa lämmön päälle eli pyykit kuivuu parissa tunnissa. Ilmaista siis tuon pesutuvan käyttö, kunhan muistaa hakea ne poiskin että muutkin saa mahtumaan omat pyykit. :)

Kuivatetaan isot pyykit eli lakanat, pyyhkeet yms. kuivaushuoneessa ja muut kylppärissä narulla (kaksi telinettä, jotka mahtuu hyvin piiloon saunaan silloin kun ei käytössä) ja kun kuivatetaan pyykkiä, laitetaan toinen teline kylppäriin ja toinen saunaan. Iso kylppäri uudessa talossa on tästä syystä ihana, edellisessä asunnossa inhosin juuri kun ei mahtunut teline kylppäriin.

Mutta siis suosittelen pesutupaa ehdottomasti ja niissä yleensä olevia kuivaushuoneita tähän tarkoitukseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat