Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten vastaan kysymykseen Tuttipullo, mikä se on? Jos vaihtoehtona on kyllä tai ei?

Lapset menevät koulun jälkeen? Kyllä vai ei. Mitä vittua, voisiko vielä vähän enemmän vasemmalla kädellä tehdä näitä paskoja, ja käyttää vielä ilman lupaa varastettua kuvaa.

Nää testit on hauskoja kun ne on ihan hatusta heitettyjä ilman mitään tieteellistä pohjaa :D Noidenko asioiden perusteella voi siis päätellä haluaako mies ottaa vastuuta ja sitoutua perheeseen.

Vittu mitä paskaa! Oikeesti? Onko Suomen journalismi tätä tasoa? Tein testin vain, jotta pääsisin kommentoimaan kuinka paska se oli. Jeesus!

...ja oletettavasti odotit, että tästä saat jonkun syväluotaavan analyysin, jolla minäkuvasi nousee myös muitten silmissä sille tasolle, jolla tiesit sen itse jo olevan lastesi kanssa? Pientä kivaa hauskaa ajanvietettä ilman sen kummempaa tieteellistä syvyyttä.

Tämmösenhän voit tehdä vaikka itse haluamillasi kysymyksillä/pisteytyksillä ja laittaa vaikkapa ehdolle tänne lehteen jaettavaksi kyselyksi. Sitä ootellessa erinomasen mukavaa kesän jatkoa meille kaikille tunneisäksi itseämme luuleville ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat