Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (8)

Miten vastaan kysymykseen Tuttipullo, mikä se on? Jos vaihtoehtona on kyllä tai ei?

Lapset menevät koulun jälkeen? Kyllä vai ei. Mitä vittua, voisiko vielä vähän enemmän vasemmalla kädellä tehdä näitä paskoja, ja käyttää vielä ilman lupaa varastettua kuvaa.

Nää testit on hauskoja kun ne on ihan hatusta heitettyjä ilman mitään tieteellistä pohjaa :D Noidenko asioiden perusteella voi siis päätellä haluaako mies ottaa vastuuta ja sitoutua perheeseen.

Vittu mitä paskaa! Oikeesti? Onko Suomen journalismi tätä tasoa? Tein testin vain, jotta pääsisin kommentoimaan kuinka paska se oli. Jeesus!

...ja oletettavasti odotit, että tästä saat jonkun syväluotaavan analyysin, jolla minäkuvasi nousee myös muitten silmissä sille tasolle, jolla tiesit sen itse jo olevan lastesi kanssa? Pientä kivaa hauskaa ajanvietettä ilman sen kummempaa tieteellistä syvyyttä.

Tämmösenhän voit tehdä vaikka itse haluamillasi kysymyksillä/pisteytyksillä ja laittaa vaikkapa ehdolle tänne lehteen jaettavaksi kyselyksi. Sitä ootellessa erinomasen mukavaa kesän jatkoa meille kaikille tunneisäksi itseämme luuleville ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat