Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Oletko raskaana ja tupakoit? Tai oletko pienen lapsen äiti ja poltit raskautesi aikana tai tällä hetkellä? Oletko välillä lopettanut tupakoinnin ja aloittanut uudelleen?

Keräämme tietoa raskaana olevien ja pienten lasten äitien tupakoinnista. Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinun omakohtaisen kokemuksesi raskaudestasi ja äitiydestäsi ja siitä, miten tupakointi siihen liittyy. Voit olla juuri nyt raskaana tai sinulla on pieni lapsi/lapsia.

Haluamme selvittää, mitä raskaana olevat ja pienten lasten äidit ajattelevat tupakoinnistaan, millaisia elämäntarinoita heillä on ja millaiset tekijät tupakointiin vaikuttavat. Kerättävien tarinoiden avulla haluamme löytää keinoja, joilla raskaana olevia äitejä voidaan auttaa ja tukea tupakoinnin lopettamisessa.

Tutkimukseen osallistutaan nimettömänä, ja tarinoita ei julkaista sellaisenaan. Kirjoituksista käytetään lyhyitä lainauksia tutkimusraportissa, mutta lainauksia ei voida yhdistää tarinan kirjoittajaan.

Juuri sinun kirjoituksesi on meille tärkeä: teksti voi olla lyhyt tai pitkä, nopeasti kirjoitettu tai pidempään pohdiskeltu. Tyyli on vapaa. Lähetä tarinasi meille alla olevan linkin kautta 18.8.2013 mennessä.

Halutessasi voit osallistua kolmen Finnkinon leffalippupaketin (5 lippua/paketti) arvontaan. Arvontaan osallistuvien henkilötiedot eivät yhdisty kirjoitettuihin tarinoihin.

Osallistu tutkimukseen: http://www.cancer.fi/tutkimus

Mukavia loppukesän päiviä toivottaen,

Heidi Löflund-Kuusela
Projektikoordinaattori
Syöpäjärjestöt
heidi.loflund-kuusela@cancer.fi

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat