Vierailija

Moi! Ajattelin kysyy muiden mielipiteitä siitä millasta palvelua olette saaneet/ saatte ollessanne ravintolassa lapsen kanssa.

Itselläni on pian 3v täyttävä tyttö joka haluaa syödä samaa ruokaa kuin me vanhemmatkin. Hän ei syö ollenkaan esim nakkeja ja ranskalaisii, vaan haluaa kanaa, pihvejä ja ehdottomasti kalaa, sitä hän suorastaan rakastaa. Ja salaatti pöydästä noutaa äidin avustuksella itse, ei hän halua et ne tuodaan valmiiksi lautaselle aseteltuna ja kurkkua 2 viipaletta, porkkanaa ja tomaattia just ne 2 palaa..

Miten tarjoilijat suhtautuu? monet tyrkyttää just noita lastenannoksia, muusii ja lihapullia ym ja sitku tytttäreni nyrpistää nenäänsä ja sanoo tiukasti ei, niin tarjoilija katsoo muhun ilmeellä " tuolleko ei sit tilata mitään??" ja sitten kun kerron et samaa tilataan ku meillekin mut pienempänä annoksena, niin katsoo ilmeellä " no kysyn kokilta onnistuuko?" ja salaattipöydästä hänen kohdallaan menee täysi hinta. no ihan sama, kun me lähdetään ulos syömään niin tarkoitus on saada hyvä mieli ja masut täyteen, eikä pääasia oo se et pankkikortti vinkus mahdollisimman vähän. Toki hintoja katsotaan, mut ei pääasiana.

Yks ongelma on sit ruokajuomat. Millään ei ymmärretä, että tyttäremme juo aina aterialla rasvatonta piimää. Ei onnistu monessakaan paikassa. Hänelle tyrkytetään kokista, mehuja, kotikaljaa, ja viime tipassa maitoa. mut piimää ei tunnu saavan mistään muualta ku abc:lta, joita emme mieluusit suosi koska joka asemalla samalla kaavalla tehdyt annokset ja lounaspöydät. Ja yleensä niis on se leikkipaikka kiusana, huomio menee siihen ja ruoka ei maistu kun kiire leikkimään.

Onneksi nykysin on kuitenkii edistytty jo ihan kivasti näis lastenkin asioissa, mut valitettavasti ainakin meille on sattunut useammin tätä ihmeellistä nakit ja ranskalaiset asennetta et sen takia haluan kysyy muiden mielipiteitä asiasta ja vinkkejä otetaan vastaan lapsiystävällisistä paikoista ympäri Suomea!! Itse asumme itä-Suomessa, isohkossa kaupungissa ja siksi tämä asia niin ihmetyttääkin kun tuntuu et joka ravintolassa sama tyyli...:(

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat