Vierailija

Hei kaikki uudet sekä veteraaniäidit,

 

opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulussa ohjelmistotekniikkaa, ja vielä olisi näyttötyö rutistettava ulos. Teen kyselyä pienten vauvojen äideille liittyen näyttötyöhöni.

 

Olemme vaimoni kanssa n. vuoden ikäisen pojan vanhemmat. Vaimoni olisi halunnut vielä imettäessään pitää jonkinlaista päiväkirjaa imetyksistä ja ajankohdista (mutta myös muista "rutiineista") muistin tueksi neuvolakäyntejä varten, ja omaksi huvikseen. Hän koki paperille merkitsemisen hankalaksi, ja paperit tuppasivat aina hukkua kaikessa vauvatuoksinnassa, vanhemmuus kun oli uutta. Tästä johtuen hän ehdotti minulle, että voisin ohjelmoida hänelle puhelimeen sovelluksen, johon pitää helposti kirjaa päivän vauvatapahtumista.

 

Pidin ideaa mielenkiintoisena haasteena, ja siksi tein epävirallisen kyselyn muille äideille sovelluksen tarpeellisuudesta ja äitien huomioista sovellukseen liittyen. Vastausten perusteella minun helpompi lähteä työstämään ideanraakilettani oikeaa suuntaan.

 

Toivon mahdollisimman paljon ja rehellisiä vastauksia. Kyselyssä on pari sanallista kohtaa, joten olisi suotavaa vastata myös niihin :) Kysely itsessään ei ole pitkä, joten siihen ei kulu paljon aikaa.

 

 

Kiitos etukäteen kaikille avulaille. Olisin erittäin iloinen, jos välitätte tiedon kyselystä muillekin, jotta saisin mahdollisimman paljon vastauksia!

 

Linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/1acyF_Ir1Xe3tMSfgvyAku8s56ABTUrvizpR3tiFnfRQ/viewform

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat