Vierailija

Käsittämätöntä, miten tilanne on mennyt tällaiseksi, että terve ihminen joutuu kaupassa etsimään ja jopa toteamaan, ettei normaali maitotuotteita löydy! En ole huomannut, muissa ruoka-aineissa samanlaista pakko välttämistä!

Kohta tarvitaan varmaan lääkäriltä todistus, jossa todetaan terveiden tarvitsevan, normaalirasvaisia ja laktoosillisia tuotteita ja muutenkin mahdollisimman vähän käsiteltyjä ja muunneltuja. 

Ei voi olla niin, etteikö tämä vaikuttaisi ruoka-aineiden sietokyvyn huononemiseen sukupolvelta toiselle, jos kaikenlainen altistus puuttuu. Tämä nykyinen Laktoosittomuus esim. alkaa kantaa hedelmää vasta meidän lapsilla ja heidän.

Työskentelen itse 100 lapsisessa päiväkodissa keittäjänä,  jossa yksi maidoton dietti ja yksi laktoositon. Kaikki ruoka tehdään kuitenkin Laktoosittomana, myös lopuille 98 lapselle. Onko tämä muista OK? Myös laktoositon margariini lankeaa kaikkien iloksi, mauttomuudellaan ja kertakaikkisella luonnottomuudella.

Eikö nykyiset terveys suositukset voisi pikkuhiljaa siirtyä suosimaan normaalirasvaisia ja muutenkin luontaisia maitotuotteita.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat