Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan ihmetelty jonkun aikaa, kun lapsilla jatkuvasti mahat kipeitä. Nyt selvisi, että päiväkodissa on piereskelykielto. Lapset ovat iältään 1v,9kk ja 3v. Onko tämä normaali käytäntö myös muissa päiväkodeissa? Tottakai se on ruma tapa, mutta lapset ovat vielä aika pieniä. Kommentteja, kiitos!

Kommentit (3)

Joo meidän lapsella on sama. Päiväkodilla on ´yhteiset´-pelisäännöt, joiden mukaan paukutella saa vain kyseisen päiväkodin wc - ja peseytymistiloissa.

Käytännössä wc:ssä kerkeää paukutella ainoastaan kerran tunnissa n. 5 minuutin ajan päiväkodin päiväohjelmien välillä, joka on luonnollisesti liian vähän sillä paukkua tulee normaalioloissa miltei jatkuvasti. Säännöstellyn paukuttelun vuoksi wc -tilat myös helposti ruuhkaantuu, eikä lapsesta ole kiva jonotella ´täydellä´ mahalla. 

Me vanhemmat olemme kuitenkin tehneet päiväkodille aloitteen vapaan paukuttelun puolesta, siten kuitenkin ettei sitä harrastettaisi ruokailun yhteydessä. Myös nukkuvaa lasta on vaikea valvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hahahahahah!! Aloittaja on joko karkea provo tai sitten ei kerro koko totuutta.

Esimerkiksi siinä pk:ssa missä työskentelen, saa lapset paukutella pierujaan siellä ja täällä, kunhan se ei tapahdu ruokaillessa.

Piereskely on ihmiskeholle ihan luonnollista. Miksi se pitäis siis kieltää kokonaan jo alle 3-vuotiailta??!

Ja sitä paitsi alle 2v tuskin edes tietää mikä on pieru saatikka osaisi pidätellä sitä koko päivähoidon ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat