Vierailija

Hei!

Etsin lastenhoitotyötä pk-seudulla asuvasta perheestä. Olen 20v savuton nainen Helsingistä. Luonteeltani olen reipas, pirteä, iloinen, lapsirakas, luotettava, vastuullinen, huolellinen ja liikunnallinen ulkoilmaihminen. Tykkään touhuta lasten kanssa niin sisällä kuin ulkonakin ja keksin hyvin kaikenikäisille lapsille sopivaa puuhaa. Tulen hyvin toimeen kaikenikäisten ja kaikenlaisten lasten kanssa. Omaan hyvät kasvatustaidot. Osaan myös tukea ja lohduttaa lasta.

Minulla on kokemusta lastenhoidosta melkein kuuden vuoden verran. Olin kokopäiväisenä lastenhoitajana yhdessä perheessä 2,5 vuotta. Lapset olivat nyt 3v ja 7v tytöt. Viimeisen vuoden ajan hoitoringissä olivat mukana myös tämän perheen naapuriperheen lapset, jotka ovat nyt 3v poika ja 5v tyttö. Työhöni kuului myös kotitöitä ja lemmikkieläinten hoitamista joissain perheissä. En ole millekään eläimille allerginen. Kotiaskereet ja lemmikkien hoitaminenkin siis sujuvat minulta lastenhoidon ohella. Työ loppui tämän vuoden kesällä, koska perheet eivät enää tarvitse lastenhoitajaa. Ennen tuota kokopäivätyötä tein paljon lastenhoitokeikkoja eri perheissä. Nuorin lapsi, jota olen hoitanut oli 8kk vanha ja vanhin 10v. Olin myös ylä-asteen yhdeksännellä luokalla kaksi viikkoa kestäneessä TET:ssä päiväkodissa, jossa hoidin n. 2-5 vuotiaita lapsia. Minulla on siis kokemusta lähes kaikenikäisistä ja eri luonteisista lapsista.

Kaikenlaiset työajat sopivat minulle ja voin työskennellä myös viikonloppuisin. Minusta saat pitempiaikaisenkin lastenhoitajan jos tarvitset.

Jos kaipaat luotettavaa, kokenutta ja lapsirakasta lastenhoitajaa niin laita sähköpostia tai soita minulle. Jos en pysty vastaamaan puhelimeen niin soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. Saat sitten myös suosittelijoideni yhteystiedot!

Ystävällisin terveisin,
Jonna Peltonen
sähköposti: jonna.peltonen@outlook.com
puh. 0407520320

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat